Hansgrohe Focus miješalica

Za moderne kuhinje sa stilom

Kada razmišljamo o uređenju kuhinje, najčešće se fokusiramo na kuhinjske elemente, odabir materijala fronti ormarića te podne i zidne obloge. Nakon toga na red dolaze kuhinjski aparati, pa onda naručivanje i postavljanje svega toga. Kuhinjska miješalica ugrađuje se zadnja, ne samo vremenski nego i često nakon što je planirani budžet već potrošen. Zato je cijena većini vrlo često prvi i najvažniji kriterij pri njezinom odabiru.

Dvije vrste mlaza Hansgrohe Focus idealan je odabir za takve situacije, ali i za one korisnike koji istovremeno očekuju vrhunsku kvalitetu, dugotrajnost i funkcionalnost. Vrlo privlačne cijene (maloprodajne cijene od 1300 kn u trgovinama Keraterma), miješalica Hansgrohe Focus oduševljava svojim dizajnom koji se lijepo uklapa u moderan i tradicionalan stil kuhinje. No ono što najviše privlači korisnike je vodeni mlaz.

Odabir između dvije vrste mlaza određuje se uporabnom namjenom: jači učinkoviti mlaz dovoljno je širok da prilikom dodira sa sudoperom ne izaziva prskanje vode, a nježniji tuš-mlaz namijenjen je za pranje namirnica ili ispiranje šire površine sudopera. Zbog tuša na izvlačenje duljine do čak 50 cm, mješalica je prikladna i za velike, dvostruke ili trostruke sudopere. Ručka za otvaranje postavljena je bočno i pozicionirana vertikalno, tako da površina sudopera kraj nje ostaje slobodna.

U tijeku je promotivna kampanja Hansgrohe kuhinjskih miješalica, tijekom koje na prodajnim mjestima možete dobiti i knjižicu sa sezonskim receptima najfinijih kolača. Željeni model Posjetite prodajna mjesta i upoznajte se s Hansgrohe kuhinjskim miješalicama i pronađite model koji odgovara upravo vašim potrebama i mogućnostima. Popis prodajnih mjesta pronađite na hansgrohe.hr

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 13:18