HRVATSKA I AUSTRALIJA

Harvey Norman vas poziva na dobrotvorni događaj s okusom australske tradicije!

Prizori iz Australije gdje nadomak Sydneyja hara požar
 Reuters

U subotu, 25. siječnja poznati trgovinski lanac Harvey Norman organizira dobrotvorni događaj kojim će se prikupljati sredstava za pomoć vatrogascima u Australiji povodom katastrofalnih požara koji su pogodili veliki dio te zemlje.

Svi će posjetitelji tom prilikom moći uživati u pravom australskom »Sausage sizzle« iskustvu (također i Vege inačici), koje će za vas pripremiti australska zajednica u Hrvatskoj, a poslužiti poznati Hrvati.

Dobrodošle su sve donacije koje ćete tom prilikom moći priložiti u zato predviđenu kutiju ili putem žiro računa objavljenog na službenim stranicama trgovine: www.harveynorman.hr.

Donirana sredstva su namijenjena australskim vatrogascima - NSW Rural Fire Service, kako bi im se pomoglo u gašenju katastrofalnih požara koji već mjesecima pustoše Australiju i za uklanjanje svih nastalih šteta. Harvey Norman će također dati svoj doprinos prikupljenim sredstvima.

Pridružite im se na dobrotvornom događaju u subotu 25.01.2020 od 10 do 15 sati u King Cross trgovačkom centru na Jankomiru.

Sredstva se mogu donirati u razdoblju od 25.01. do 31.01.2020.

Više informacija na: www.harveynorman.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 07:27