TROPSKE PRIČE

Hit motiv koji će zavladati interijerima

Ljubitelji veselih interijera i prirode oduševit će se ovim tropskim motivom, pogotovo tijekom ovih jesenskih dana.

Priroda je jednostavno nepresušan izvor inspiracije za uređenje interijera i možemo sa sigurnošću reći da će prirodni motivi jako teško izaći iz mode u neko skorije vrijeme. Razni cvjetni uzorci na tapetama i namještaju, same biljke u obliku vertikalnih, visećih i običnih interijerskih vrtova trenutno izgledaju kao pravi must-have. Ovdje su i tropski motivi koji nas više podsjećaju na ljeto i tople dane, no ovaj put ih spominjemo jer su trendovi u ovoj kategoriji malo promijenili svoj smjer.

Na mjesto uzorka lista banane koji je dugo bio apsolutni hit u kategoriji tropskih motiva sada je sletio novi motiv. Kada kažemo "sletio", to doslovno i mislimo. Na scenu dolaze papige. Bilo da su u obliku predivnog veza ili ilustracije, motiv papige naći će svoje mjesto na ukrasnim jastučićima, pregačama, kuhinjskim krpama, kao male ukrasne skulpture, kao motivi na tanjurima i, dakako, neizostavnim tapetama.

U svakom slučaju, možemo biti sigurni da će ovaj veseli trend preplaviti mnoge interijere, u obliku simpatičnih detalja ili kao inspiracija za cijelo uređenje.

U nastavku vam donosimo nekoliko ideja i primjera u koje se motiv papige fantastično uklopio.











Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:31