StoryEditor
IDEJA KOJA JE ODUŠEVILA MNOGE

HIT U SVIJETU Nove Converse tenisice koje na suncu mijenjaju boju

Tenisice koje mijenjaju boju kad su izložene suncu. Zvuči nemoguće? Više ne!
 Chinatown Market/Converse

Imamo odlične vijesti za sve ljubitelje popularnih starki koje i daje ne izlaze iz mode! Poznati svjetski modni brendovi Converse i Chinatown Market nedavno su udružili snage  te u prodaju pustili najnoviju liniju omiljenih tenisica, i to u potpuno novom izdanju!

Naime, dizajneri su osmislili kako da njihove tenisice mijenjaju boju kad su izložene sunčevoj svjetlosti, odnosno dnevnom svjetlu.

 

Dok su u zatvorenom prostoru, tenisice Converse su u potpunosti bijele boje, dok na prirodnom svjetlu postaju narančasto-plavo-ljubičaste.

- Sve što je potrebno da tenisice promijene boju je sunčeva svjetlost. U tome je njihova ljepota. Nije vam potrebna nikakva posebna tehnologija, ne trebate biti umjetnici. Nismo vam dali kutiju flomastera i rekli sad sami napravite svoje cool tenisice. Nema trikova, one se mijenjaju dok hodate - komentirao je novu kolekciju omiljenih starki Mike Sherman, jedan od osnivača Chinattown Marketa.

Foto: Chinatown Market/Converse

Cijene ovim zanimljivih tenisica koje mijenjaju boju i u vrlo kratkom su vremenu postale pravi hit u svijetu kreću se od 95 dolara (oko 630 kuna) za niske modele pa sve do 100 dolara (oko 665 kuna) za visoke.

Foto: Chinatown Market/Converse

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2020 15:18