Koliko ima istine u tome?

Horoskopski znakovi: ovo su najgore domaćice koje bježe glavom bez obzira iz kuhinje

 GPOINTSTUDIO/SHUTTERSTOCK

Ako vjerujete u horoskop, sigurni smo da će vam ovo biti zanimljivo. Ovo je pet horoskopskih znakova čija strast za astrologijom nadmašuje njihov entuzijazam za kuhanje. Drugim riječima, prema vjerovanjima, bježe od kuhije čim ju vide. Što vi kažete? Koliko u tome ima istine?

Vodenjak

Žene Vodenjaci poznate su po svojoj inovativnoj i progresivnoj prirodi. Njihovi umovi često su okupirani istraživanjem novih ideja i razmišljanjem o misterijama svemira. Kuhinja je često carstvo rutine i tradicije, što je čini manje privlačnim prostorom za ove slobodoumne osobe.

image
/SHUTTERSTOCK

Strijelac

Strijelci žude za avanturom i uzbuđenjem. Kuhinja, sa svojim odmjerenim receptima i preciznim mjerama, može biti previše restriktivna za njihovu odvažnu i spontanu prirodu.

Blizanci

Blizanci su kraljevi komunikacije i intelektualne stimulacije. Kuhanje, koje zahtijeva usredotočenost i strpljenje, možda nije spojivo s njihovim brzim pristupom životu gdje paralelno obavljaju više zadataka. Blizanci će se radije upustiti u zanimljiv razgovor nego provoditi vrijeme usavršavajući recept.

image
MARIAN WEYO/SHUTTERSTOCK

Ovan

Oni su prirodne vođe s bezgraničnom energijom. Pomisao na provođenje sati u kuhinji bila bi gubitak njihovog dragocjenog vremena i dinamike, piše Padrino.

Jarac

Ambiciozni i orijentirani na ciljeve, uvijek teže uspjehu. Pedantna priroda kuhanja može biti u sukobu s njihovom željom da postignu velike stvari. Za ove vrijedne pojedince vrijeme provedeno u kuhinji moglo bi se smatrati vremenom koje ih sputava od profesionalnih aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 17:35