raba-raba

Hrvatski proizvod: Ergonomski krevetić za pse proizveden po održivim principima

 PAVEL POSAVEC/

Kreativni tim startupa Pleme osmislio je Raba-Raba ležaj za pse s ergonomskom potporom koji odlično izgleda. Psi obožavaju Raba-Raba krevetić bez obzira vole li spavati sklupčani ili rastegnuti, a ogradica je posebno projektirana da im pruži udoban oslonac za glavu. Ležaj se lako održava – izrađen je od tkanine koja sprječava zaplitanje dlaka u ležaj, a jastuk ima skidivu i perivu navlaku.

image
PAVEL POSAVEC/
image
PAVEL POSAVEC/
image
PAVEL POSAVEC/

Pri projektiranju Raba-Raba ležaja velika pažnja je dana i zaštiti okoliša. Raba-Raba krevetić proizveden je po održivim principima: punjenje Raba-Raba krevetića izrađeno je od recikliranih komadića vrhunske spužve, istih koji se koriste u Pleme madracima. Također, u premium varijanti krevetića koristi se reciklirana tkanina renomiranog danskog proizvođača Kvadrat, dok se za originals varijantu koristi tkanina lokalnih proizvođača.

image
PAVEL POSAVEC/
image
PAVEL POSAVEC/

Tako naši četveronožni prijatelji mogu uživati u fenomenalnoj ergonomskoj potpori, a njihovi vlasnici će napokon imati više mjesta na svom madracu!

image
PAVEL POSAVEC/
image
PAVEL POSAVEC/
image
PAVEL POSAVEC/

--Moramo naglasiti da su svi psi koji su ga isprobali prezadovoljni, ili bar tako kažu njihovi vlasnici - smiju se Filip Havranek i Kristina Lugonja, osnivači tvrtke Pleme i mladi hrvatski dizajneri. Oni su za svoj rad na području industrijskog dizajna nagrađivani brojnim domaćim i inozemnim nagradama. Dobitnici su i najprestižnije svjetske nagrade za industrijski dizajn Red Dot Award koja prije svega nagrađuje inovativnost, promišljenost i kvalitetu izrade proizvoda.

Više pročitajte na web stranici www.pleme.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2024 16:27