ZA LJEPŠI DAN

Humor je najbolji začin u životu! Ovo su pokloni koji će svima izmamiti osmijeh na lice

 Mustra/Dillema Postres
Izdvojili smo nekoliko domišljati i duhovitih dizajnerskih komada koji svma mogu poraviti dan

Duhovit, inovativan i otkačen dizajn mami osmijeh na lice, a ponekad može vratiti u djetinjstvo, probuditi uspomenu i potaknuti na razmišljanje. Izdvojili smo nekoliko odličnih komada koji će vam uljepšati dan.

image
Dillema posters

DILEMMA POSTERS Za originalnu ideju ovog postera naziva Think outside the box zaslužan je dizajner Ivan Dilberović. Ovaj je poster postao jedan od najprodavanijih postera domaćeg brenda Dilemma Posters (dilemmaposters.com) ne samo u Hrvatskoj, nego i na stranom tržištu. Dolazi samo u dimenziji 50x70 cm s okvirom.

image
Mustra

MUSTRA Hrvatski dizajn brend Mustra već nas odavno osvaja svojim fora odjevnim predmetima s duhovitim natpisima i printevima. Njihovi dječji bodiji od stopostotnog pamuka, koje možete vidjeti na stranici www.mustra.com.hr, posebno su nam slatki, pogotovo oni s natpisima Fjaka, Beba na zadatku, Suza suzu goni, Tribalo bi ubit oko...

image
Poklonime.hr

PERSONALIZIRANI POKLONI Na stranici www.poklonime.hr možete pronaći odlične poklone za svaku priliku, a nas su posebno privukli oni personalizirani poput Light Me Up ugraviranog upaljača s vašom porukom ili, pak, personaliziranih bokserica s tvojom slikom i/ili tekstom po želji.

image
La Pjat Ceramics

LA.PJAT La.Pjat Ceramics ručno je rađena keramika brenda iz Splita koji u ponudi ima ručno rađene šalice, pladnjeve za nakit i ukrasnu keramiku za raznu upotrebu. Lijep dizajn i duhoviti natpisi poput "Nekako s proljeća ne paše mi odjeća" i "Pojest ću sve kolačiće" pravi su mamac da se odabere nešto njihovo. Posjetite ih na Instagram stranici - la.pjat.

image
Kare

KARE Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su sve samo ne dosadne i uvijek prepune mašte i inspiracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Iako nam se sve sviđa, pozornost nam je privukla vintage vješalica sa sloganom za buntovne princeze. Vješalica koju možete kupiti u INcentru Zadar (www.katalog.incentar.com) super je kao zidna dekoracija u interijeru, ali i ulazu! Simpatična poruka i vintage dizajn istaknut će svaki zid. Pogodna za vješanje odjeće ili ključeva.

image
Fratelli Guzzini

FRATELLI GUZZINI Dizajnerska lampa by FRATELLI GUZZINI zasigurno će izmamiti osmijeh na lice svakog tko boravi u sobi u kojoj se nalazi. Možete je kupiti na bazzar.hr, a dio je ponude Konceptus Designa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 00:35