HUStLE PLANNER

HUSTLE PLANNER Prvi rokovnik sa stranicama od kamena!

Svake se godine za izradu uredskog materijala, novina, knjiga i bilježnica svih veličina i oblika posiječe ogroman broj stabala diljem svijeta čime neupitno štetimo prirodi koja nas okružuje, usprkos užitku koji nam pruža pisanje, listanje i čitanje knjiga i novina. A što kažete na to da sačuvamo jedno stablo i umjesto njega za izradu papira iskoristimo kamen? Da, dobro ste pročitali! Hustle Planner prvi je rokovnik čije su stranice od papira od kamena!

Papir od kamena prirodni je materijal koji se proizvodi od kalcijeva karbonata koji se prikuplja kao otpad u postojećim kamenolomima vapnenca i potom melje u fini kredasti prah. Za proizvodnju papira od kamena potrebno je puno manje energije nego za izradu klasičnog papira, a pritom ne sadrži kemikalije ni minerale štetne za okoliš i ljude. Ovaj se papir može reciklirati na brojne načine, a može se i kompostirati i tako ponovno iskoristiti. Elegantnog izgleda i prepun korisnih elemenata, ovaj je rokovnik usto i otporan na vodu pa se više ne morate brinuti za slučajno prolivenu kavu po vrijednim bilješkama. Budući da se papir teško trga i otporan je na masnoću, bit ćete sigurni da će vaš rokovnik preživjeti sve nezgode koje vam se mogu dogoditi, a pritom ćete štititi okoliš!


Sam sadržaj rokovnika osmišljen je nakon brojnih razgovora s uspješnim poslovnim ljudima i elitnim sportašima koji su izdvojili što im je sve potrebno za organizaciju užurbanih života koje vode. Hustle Planner tako povećava kreativnost i omogućuje vam da njegovim ispunjavanjem iscrtate točno svoje ciljeve i provedete vrijeme razmišljajući o svojim zadacima i projektima. Fantastična ideja, zar ne?



Hustle Planner možete naručiti na službenoj stranici i to za cijenu od 335 kuna s uključenom poštarinom.

Izvor: Hustle Stone Paper

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:34