Dekor trend

Delux boje za 2017. godinu

Ove godine ćemo svjedočiti zanimljivim kontrastima između snažnih i hrabrih boja i svijetlih i nježnih nijansi. Paleta boja koja će obilježiti 2017. godinu u ravnoteži je i nazvana je Denim Drift. Lijepa, bezvremenska i svestrana sivoplava boja ima puno lica i karaktera, ovisno o tome kako se kombinira i koristi te kakav ugođaj i atmosferu želite postići. Dolazi s popratnom paletom boja u tonovima plave nijanse koje će brzo pronaći svoje mjesto u arhitekturi i uređenju interijera.


Popis plave boje u svakodnevnom životu zaista je dug, stoga ne čudi da je ekipa specijalizirana za dizajn za Delux ove godine odabrala baš Denim Drift boju. Plavo nebo, plavo more i plave traperice samo su dio plavetnila koje nas okružuje, a koje obožavamo. No, kako vam zidovi ne bi izgledali jednolično, u Deluxu su razvili čitav spektar plavih tonova koji lijepo pristaju uz sivoplavu boju godine. Pogledajte video!

Novi romantizam

Osim plave palete boja koje ste maloprije mogli vidjeti, Denim Drift vrlo se lijepo slaže i s ljubičastim i tropsko zelenim tonovima boja. Ako je vaš dom vaše utočište, uživat ćete u primjeni ovih boja na zidove, koje stvaraju šarmantno, ali mirno i relaksirajuće raspoloženje. Pogleedajte video!

Zajednički individualizam

Ovu paletu boja možete koristiti da svi ukućani budu zadovoljni i odaberu boju prema vlastitoj želji koja će u konačnici stvoriti dekor koheziju s ostalim bojama. Boje su tople i žive, lijepo se kombiniraju s umirujućom sivoplavom bojom. I da, koristiti je mogu svi koji dijele prostor i žele ostaviti vlastiti trag u domu, pa makar to bio i samo jedan zid. Pogledajte video!

Radni dom

Granica između poslovnog života i osobnog u posljednjih se dvadesetak godina sasvim promijenila, a većina je nas u potrazi za balansom između privatnog života i rada. Dom je postao ured, a ured sve više nalikuje domovima u ritmu 24/7 u kojem svi živimo. Kao odgovor na novonastale promjene u društvu Delux je razvio paletu boja koje će vam pomoći da stvorite različite zone u kući i to bez obzira na to želite li raditi uz laptop u kuhinji uz kavicu ili već imate svoj kutak u kojem se možete opušteno, ugodno i fokusirano posvetiti poslu.

U Deluxu su za kreiranje radnog prostora stvorili zone u različitim bojama. U primjeru koji možete pogledati u videu oker bojom dobiven je predivan radni prostor, elegantan i stimulirajući, a vrlo lijepo može izgledati i u malom interijeru.

Promišljeni luksuz

U svijetu u kojem imamo sve što možemo poželjeti, sjećanja su postala puno važnija od stvari. Stvaranje sjećanja koja su neprocjenjiva Delux je odlučio pretočiti u prekrasnu paletu boja, i to nježnih i neutralnih, koje možete kombinirati i sa sivoplavom bojom. Pogledajte video!

VEZANI ČLANAK
ŠTO PANTONE PREDVIĐA ZA 2017. Ovo su nove hit boje za dom za 2017. godinu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:40