Inspiracija

I vi možete urediti svoju kuhinju kao jedan od najpoznatijih glumaca današnjice!

 ScottParks International Realty; UPPA via ZUMA Press

Jedan od najpopularnijih, ali i najzgodnijih glumaca današnjice zasigurno je Bradley Cooper. O Cooperovojj popularnosti govore izvrsni filmovi u kojima osvaja publiku i kritiku već dugi niz godina, a rijetko koji popis najzgodnijih glumaca izađe bez njegovog imena.

Danas ima 46 godina, ali Cooper je glumačku karijeru započeo prije 22 godine u kultnoj seriji Seks i grad. Svojom sporednom ulogom doveo je Carrie do suza, ali u stvarnom životu je upravo tada krenula njegova uspješna karijera.

Nastavljao je glumiti u serijama, a zatim se sve promijenilo ulogom u filmu „Mamurluk“ koji se pretvorio u uspješnu franšizu. Cooper je pokazao kako nije glumac samo za komedije te je nominiran za Oscara u drami „U dobru i zlu“ s Jennifer Lawrence, a nastavlja s ozbiljnim ulogama u filmovima „Snajperist“ i „Američki varalice“.

Uloga koja ga je dodatno vinula u zvjezdani status i donijela mu komplimente na račun pjevačkih sposobnosti svakako je u filmu „Zvijezda je rođena“ gdje je maestralno prikazao svijet slave, alkoholizma i fatalne ljubavi. Upravo u to vrijeme, kada su mediji špekulirali o njegovoj vezi s Lady Gagom koja mu je bila partnerica na filmskom platnu, Cooper investira veliku sumu u svoji novi dom.

Kuća u New Yorku svidjela mu se na prvi pogled, a nije ga omela ni vrtoglava cijena od čak 83 milijuna kuna. Ova grandiozna nekretnina broji 370 kvadratnih metara koje čine četiri kupaone, šest spavaćih soba, prostrani dnevni boravak, privatno kino te fantastična kuhinja.

Imajući na umu da je kuhinja srce svakog doma, Cooper je odlučio kombinirati moderne i retro komade kako bi i dalje prostor održao toplinu, ali i funkcionalnost. Elementi izrađeni od drveta prebojani su u bijelo, a dvije velike pećnice i prostor za kuhanje idealni su za pripremu velikih količina hrane za dobar tulum. Također, otok koji krase sudoper i velika radna ploha zamijenio je opciju šanka i služi kao dodatni prostor za objedovanje umjesto klasičnog kuhinjskog stola.

image
ScottParks International Realty; UPPA via ZUMA Press

Ono što pruža najveći šarm kuhinje jest činjenica kako su sterilne podne pločice zamijenjene toplim robusnim drvenim parketom koji stvara savršenu simbiozu s drvenim gredama na plafonu. Srebrni detalji dvokrilnog hladnjaka, pećnica i lampe unose dašak modernog uređenja, jednako kao i drvene barske stolice kombinirane s crnom kožom.

Ako želite imati kuhinju kao Bradley Cooper, predlažemo vam da posjetite PRIMA salone jer upravo tamo možete pronaći slične dodatke i namještaj.

image
Prima/Hanza Media

Kliknite za više informacija o proizvodima: Kuhinja po mjeri Amelia, Stropna svjetiljka Marco, Zidni sat Sem, Daska za rezanje Mandra, Posuda za cvijeće Terrazzo, Barska stolica Moko, Ukrasni bokal Nisha, Ukrasna posuda Nikki, Ukrasna šalica Leroy i Ukrasna posuda Matty

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 05:10