Postoji rizik

IKEA povlači ODGER uredsku stolicu boje antracita zbog opasnosti od pada i ozljeđivanja

 IKEA /
Tvrtka IKEA se ispričava zbog potencijalnih neugodnosti koje može uzrokovati povlačenje ovog proizvoda

Tvrtka IKEA potiče sve kupce koji posjeduju ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, da je prestanu upotrebljavati te da se obrate tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznos.

image
IKEA /

Sigurnost kupaca uvijek je polazna točka u tvrtki IKEA. Stoga tvrtka IKEA povlači ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom (22 označava godinu, a 21 tjedan u kojem je proizvod proizveden) jer postoji opasnost od pucanja noge na zvjezdastoj osnovi stolice, što bi moglo uzrokovati pad i moguće ozljeđivanje korisnika.

Tvrtka IKEA potiče sve kupce koji posjeduju ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom da je odmah prestanu upotrebljavati i vrate u robnu kuću IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa.

image
IKEA /

Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tome došli smo do saznanja da bi noga na zvjezdastoj osnovi ODGER uredske stolice boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, mogla puknuti.

image
IKEA /

ODGER uredske stolice boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, moguće je vratiti u robnu kuću IKEA te ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Pri tome nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Naziv i oznaka datuma proizvoda mogu se pronaći ispod sjedišta, utisnuti u materijal stolice.

Ako želiš saznati više, posjeti IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:00