odličan spoj

Ikea X Swedish House Mafia: Suradnja giganta za stvaranje najboljeg kućnog ureda budućnosti

 IKEA
Kroz suradnju, IKEA i trio nominiran za nagradu Grammy nastoje istaknuti moć glazbe - osobito u kući

Kad se dva švedska giganta spoje u ime glazbe, to onda postaje pravi raj za kućne zabave.

Partnerstvo između IKEA -e i fenomena elektroničke glazbe, Swedish House Mafia, ima za cilj istražiti glazbu i kreativnost u kućnim prostorima, a očekujemo da će u budućnosti poprilično podignuti ljestvicu za glazbene sustave - i moderne kućne ideje.

Iako oni fini detalji ostaju nejasni, znamo da će kolekcija biti pokrenuta u rujnu 2022. - i predstavljati proizvode koji promiču kreativnost kod kuće. Serija će se fokusirati na donošenje pristupačnog rješenja za produciranje, sviranje i slušanje glazbe.

image
IKEA


Očekujemo da će kolekcija biti jedan od najboljih pametnih zvučnika godine (možda slično kolekciji IKEA -e sa Sonosom). No, naravno, samo će vrijeme pokazati.

Kroz suradnju, IKEA i trio nominiran za nagradu Grammy nastoje istaknuti moć glazbe - osobito u kući - zajedno sa sposobnošću da poboljša kreativnost i učini da prostor pruža osjećaj utočišta. Njihov cilj je također učiniti vaš dom ugodnijim za glazbu dizajniranjem komada koji će vam omogućiti da istražite industriju - i kao obožavatelj- i kao tvorac.

Sami komadi tek trebaju doći u najavu, ali voditelj produkt dizajna u IKEA -i iz Švedske, James Futcher, ponudio je uvid u ono što možete očekivati.

image
IKEA


"Vrlo smo uzbuđeni i sretni što možemo objaviti suradnju sa Swedish House Mafia. S njihovom solidnom stručnošću u glazbenoj produkciji nadamo se da ćemo zajedno moći demokratizirati kreativnost i glazbenu produkciju kako bi još više ljudi moglo biti kreativnije kod kuće ", kaže.

"Želimo istražiti kako bi IKEA, zajedno sa Swedish House Mafia, mogla olakšati svakodnevni život mnogim ljudima koji slušaju i stvaraju glazbu. Ova će kolekcija omogućiti ljudima stvaranje savršenog kućnog studija po pristupačnoj cijeni."

Swedish House Mafia odražava etosu IKEA-e, dodajući da shvaćaju "važnost postavljanja kućnog studija" i nadaju se da će olakšati put kojim nadolazeći umjetnici i kreativci kroče dok rade od kuće. Ovo je najbolja ideja kućnog ureda budućnosti. Zbirka IKEA X Swedish House Mafia biti će lansirana na jesen 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 12:16