Sjajna kolekcija

IKEA započinje prodaju namještaja za gamere i sve koji provode puno vremena ispred računala

 IKEA
Novi asortiman usmjeren je prema gamerima za osobnim računalima, a uključuje namještaj, poput stola, stolica, ladičara, kao i dodatke

Novi asortiman za gaming, dizajniran u suradnji s brandom Republic of Gamers (ROG), bit će dostupan u robnoj kući IKEA Zagreb i online od početka listopada. Riječ je o asortimanu s gotovo 30 proizvoda, koji će pomoći u stvaranju personaliziranih rješenja i dobro se uklopiti u dom, ali i unaprijediti rezultate u gamingu.

image
IKEA
image
IKEA

“IKEA želi stvoriti bolji svakodnevni život za što više ljudi - uključujući i velik broj gamera. Sklopili smo suradnju s pravim stručnjakom u svijetu gaminga koji dubinski poznaje tu industriju i želi pronaći nove načine za uklapanje gaminga u dom. Stoga smo kombinirali najbolje iz svijeta tvrtke IKEA i branda ROG, i demokratizirali iskustvo gaminga stvaranjem funkcionalnih i cjenovno prihvatljivih proizvoda i kompletnih rješenja za gaming. Nadamo se da će gameri u Hrvatskoj sada moći u svojim domovima stvoriti željeno okruženje“, istaknuo je Nikolaos Migkianis, direktor tržišta IKEA Hrvatska.

image
IKEA
image
IKEA

Novi asortiman usmjeren je prema gamerima za osobnim računalima, a uključuje namještaj, poput stola, stolica, ladičara, kao i dodatke, poput držača za šalice, držača kabela za miš, jastuka za vrat ili postolja za mobitele sa svjetlom u obliku prstena. Nova gaming kolekcija donosi i prikladne stolice i stolove različitih cijena uzimajući u obzir i različite potrebe ciljne skupine.

image
IKEA

“Gameri diljem svijeta poznaju i vole brand ROG, i vjeruju u našu mogućnost isporuke najuzbudljivijih inovacija na tržištu. Zahvaljujući novoj suradnji s tvrtkom IKEA, ROG će moći pronaći nove i zanimljive načine kako bi oduševio gamere“, istaknuo je Kris Huang, direktor poslovne jedinice ASUS za gaming opremu i dodatke.

image
IKEA

Gaming kolekcija sastoji od nekoliko obitelji proizvoda: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE te HUVUDSPELARE. Dok su svi UPPSEL proizvodi dizajnirani u suradnji s brendom ROG (podbrandom ASUS-a), ostatak serije stvorila je IKEA na temelju uvida i znanja stečenih iz ove suradnje. Na taj način IKEA osigurava širok raspon ponude za gaming kako bi zadovoljila potrebe gamera kada je u pitanju funkcionalnost.

Namještaj koji na prvo mjesta stavlja gaming dostupan od početka listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. kolovoz 2022 02:12