KOPIRAJ STIL

Ikeina nova elegantna kupaonica: Stvorite kupaonicu dostojnu luksuznog hotela

 IKEA
Ikea ima sve predmete koji su vam potrebni za stvaranje zapanjujuće luksuzne hotelske kupaonice

Možete li prepoznati luksuznu kupaonicu? Bilo da je neuobičajeno prostrana, ukrašena skupim materijalima i elegantnim detaljima ili ispunjenom svjetlom, intuicija nam govori da postoji nešto luksuzno u njoj. Ali što točno definira elemente luksuznih kupaonica?

Za gotovo svaku prostranu kupaonica možemo reći da je luksuzna s obzirom na to da danas rijetki imaju privilegij svakodnevnog uživanja u velikim kupaonicama. No, ima tu više faktora. Pravom kombinacijom tekstura i materijala moguće je stvoriti kupaonicu luksuznog izgleda i s manje kvadrata na raspolaganju. Kao inspirativan primjer poslužiti vam može nova linija kupaonskog namještaja i dodataka iz popularne Ikee.

image
IKEA

Kupaonicu dostojnu luksuznog hotela možete stvoriti uz pomoć jednostavnih i elegantnih linija kupaonskog namještaj s ormarićima i ladicama za pohranu svega, te detaljima za stvaranje harmonije kako biste u potpunosti uživali u kupaonici iz svojih snova.

image
IKEA

MODERNI DETALJI ZA UGODNU ATMOSFERU

Stvorite mirni ambijent hotelske kupaonice s elegantnim drvenim završnim obradama. Ove prostrane ladice dovoljno su velike za organizaciju vaših najvažnijih stvari i stvaranja urednog i čistog prostora, baš poput kupaonice u hotelskoj sobi.

image
IKEA

DOVOLJNO ZA POHRANU

Kombinirajte koliko god želite GODMORGON visoke ormariće kako biste si osigurali dovoljno potrebnog prostora za odlaganje ručnika, šampona i drugih dodataka za njegu. Vrata GODMORGON visokih ormarića s mekim zatvaranjem omogućavaju početak dana u mirnom i ugodnom okruženju.

image
IKEA

ODRŽAVAJTE SVOJE STVARI UREDNIM

Kad je sve na svom mjestu i na dohvat ruke, te lako možemo pronaći, dan možemo započeti s osmijehom. Kutije GODMORGON uredno se uvlače u ladice i pomažu vam da lako organizirate svoje male predmete.

image
IKEA

ČAK I SMEĆE MOŽE IZGLEDATI SJAJNO

Ova kanta za smeće je dovoljno lijepa za isticanje, a može se objesiti na zid kako se ne biste morali saginjati. Također, ovako smještena na zidu olakšava čišćenje poda.

image
IKEA

UŠTEDITE MALO PRI SVAKOM TUŠIRANJU

Tuš BROGRUND smanjuje potrošnju vode i energije, tako da je dobar za planet i za vaš novčanik.

image
IKEA

MEKANI NA DODIR

Unesite dašak luksuza u svoju kupaonicu ručnicima od održivo uzgojenog pamuka. Glavna značajka ručnika SALVIKEN je u tome što s jedne strane imaju teksturu saća, a s druge mekane frotirne tkanine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:55