Lurvig

Ikeina nova kolekcija za kućne ljubimace

 DANIEL WESTER
 

Baš kada smo pomislili da je Ikea gotova s lansiranjem novih kolekcija i suradnja za ovu godinu, švedska nas je robna kuća ponovno ugodno iznenadila, a ovog je puta riječ o novim proizvodima, već poznate linije za kućne ljubimce - Lurvig. Proizvodi su već stigli u zagrebačku Ikeu i razveselit će sve vlasnike i životinjice, jer su neodoljivi - od tunela za igru do kreveta za opuštanje. Linija je elegantna i lijepo pristaje u svaki stil uređenja, a kako su ju osmislili veterinari i dizajneri koji vole životinje, svi proizvodi su izrađeni od kvalitetnih materijala i dizajnirani kako bi vaši mali članovi obitelji bili sretni. U nastavku pogledajte naše favorite.

DANIEL WESTER

Krevet za mačke

Ova mala kućica može biti odličan dodatak prostorima za odmor vaše mačke - uz prozorsku dasku i sofu. Ugodan materijal u prljavo ružičastoj boji, mogao bi postati novo It mjesto vaše dlakave životinjice.

DANIEL WESTER

Tunel za igru kućnih ljubica

Ovaj je tunel savršena zabava kako za pse tako i za mačke. Najbolje, kada vam smeta jednostavno ga sklopite i pospremite poput vrećice za trgovinu.

DANIEL WESTER

Krevet za pse

Lurvig krevet dolazi u različitim veličinama i bojama pa možete odabrati upravo onaj koji će najviše odgovarati vašem psu ili mački.

DANIEL WESTER

Torba za transport kućnih ljubimaca

Ovo nam je možda i najdraži proizvod iz kolekcije. Recite zbogom velikim kutijama za prijevoz ljubimaca. Ovaj možete složiti i spremiti u svaku ladicu poput većeg bloka za crtanje. Kao i većina Ikeinih proizvoda i ovaj zadovoljava svih pet kriterija - dizajn, kvalitetu, funkcionalnost, praktičnost i ima dobru cijenu.

DANIEL WESTER

Mini namještaj

Možda najslađi dio Lurvig linije! Kreveti za kućne ljubimce dizajnirani su da izgledaju poput minijaturnih verzija Ikea namještaja. Preslatko, zar ne?

Foto: DANIEL WESTER

Izvor: www.housebeautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:43