URADI SAM

Ikeine Knagglig kutije

 

Ikeine Knagglig kutije od bora mogu se koristiti na različite načine, a mi vam danas mnoštvo praktičnih i jednostavnih ideja koje možete kopirati za malo novca.

SKLADIŠTENJE

Osnovna funkcija Knagglig kutija je skladištenje. Izdržljive su i mogu podnijeti veliki teret. Ako vam se ne sviđa prirodna boja drva od kojeg su izrađene možete ih premazati uljem, voskom ili svojom omiljenom bojom, a jednako dobro izgleda u dnevnoj sobi i garaži. Osim toga, možete ih složiti ili pričvrstiti i kreirati veličinu koju želite. Ali to nije sve. One se također mogu transformirati u noćni stolić, ormarić policu za knjige ili kuhinjski ormar za pohranu stvari.

NA ZIDU

Ako tražite ideje za pohranu stvari na zid, nikako nemojte zanemariti Knagglig kutije, koje možete obojiti i posložiti na bezbroj načina za upečatljiv izgled zida. Tako možete stvoriti različite otvorene skladišne jedinice, za biljke ili čak zidne ormariće.

OSTALE NAMJENE

Knagglig kutijama možete napraviti krevetić za vašeg kućnog ljubimca, stolić, bar, razne stolove i još mnogo toga! Možete ih tapecirati, dodati kotačiće i dobiti ugodan komad namještaja s dodatnim spremištem i dizajnom koji želite. Postoji puno uradi sam projekata koje možete pokušati već ovog vikenda.

Foto: Pinterest, IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:27