37 inspirativnih ideja

Ikeine LACK police

Jednostavne i elegantne police na zidu uvijek su lijep prizor u interijeru, osobito ako su dio zida, poput Ikeinih Lack polica. Zahvaljujući skrivenom sistemu montiranja zbog kojeg izgledaju kao da "lebde" opravdano su stekle veliku popularnost i potakle kreativce diljem svijeta da se pozabave njihovim izgledom i primjenom. Pogodne su za odlaganje stvari u svim prostorijama doma od kuhinje i dnevne sobe do spavaće sobe i kućnog ureda. Inspirativnih ideja kako ih hakirati i koristiti ima puno, a mi smo odabrali 30-ak najzanimljivijih.

U kuhinji

Lack police u bijeloj i crnoj boji možete smanjiti i prilagoditi veličini zida s kojim raspolažete. Možete ih koristiti za držanje posuđa i čaša, ili možete dodati držač za staklo, ali i zalijepiti kukice i objesiti šalice. Osim toga, mogu vam poslužiti za kreiranje kućnog bara. Dovoljno je da im dodate svjetlo ispod i vaš će bar zablistati.








U dnevnom boravku

Ako postoji prostorija u domu u kojoj se Lack police najčešće koriste, onda je to dnevna soba. Otvorene su police najbolji način za pohranu i isticanje dragih vam predmeta, a izgledaju prozračno i svijetlo.











U spavaćoj sobi

Postoji milijun načina kako koristiti Lack police u spavaćoj sobi. Možete ih spojiti i postaviti duž cijelog zida. Slobodan kutak također možete iskoristiti za postavljanje ovih polica, a vrlo lijepo mogu izgledati u službi noćnog ormarića.





U kućnom uredu

Ako imate kućni ured u kutak stana ili cijelu sobu, Lack police su savršen izbor za pohranu stvari. Osim toga, ako ih dovoljno dobro učvrstite na zidu, mogu vam služiti i kao stol. Dodajte ih svojem crno-bijelom radnom kutku i dobit ćete ugodan prostor za malo novca.


U dječjoj sobi

Lack su police idealne za dječju sobu. Možete ih koristiti za isticanje predmeta, za odlaganje cipela, a možete dodati i šinu za vješanje odjeće ispod police.




U sobi za šminkanje

Lack police možete iskoristiti za kreiranje make-up zone. Možete ih postaviti s obje strane ogledala, ili jednu pored druge i napravite pravi mali ženski kutak za uljepšavanje.




Za cipele

Pričvrstite Lack police u ormar ili hodnik, ili čak u spavaću sobu te posložite svoju kolekciju cipelica.




Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:22