video

Imala je milijune pa se odrekla luksuza: ‘Sada živim u kombiju, trošim 30 dolara dnevno i putujem. Uživam kao nikada dosad!‘

 Youtube/Screenshot/The Cait Awakening

Caitlin Pyle (36) bila je poslovna žena, udana i dobrostojeća, a onda je potpuno promijenila život i ostavila ljude u šoku. Njezino bogatstvo nekada se procjenjivalo na četiri milijuna dolara, živjela je u osmokatnici na Floridi, dok danas zastupa minimalistički stil života.

Pogledajte video!

Sve je počelo razvodom 2019. i odlukom o velikom zaokretu, prenosi New York Post. Caitlin je napustila posao, iselila se iz kuće (sada je iznajmljuje za 22.000 dolara mjesečno) i kupila kombi Mercedes Sprinter za 88.000 dolara.

Potrošila je dodatnih 100.000 dolara za popravak vozila i započela život "digitalnog nomada". Do sada je proputovala osam zemalja i ističe da uživa u životu kao nikada do sada.

- Ovo je najbolja odluka koju sam donijela. Sama biram svoje avanture u životu. Imam puno više samopouzdanja. Stekla sam nove prijatelje, imala romanse - otkrila je Caitlin.

Danas radi kao online "life coach", ‘krstari‘ cestama, uživa u prirodi, šetnjama, planinarenju...

- Upoznala sam toliko zanimljivih ljudi. Nekada sam išla na skupe odmore, ali sada trošim 30 dolara dnevno i živim život kakav sam oduvijek željela - zaključuje Caitlin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 17:17