NEKA BUDE VESELO

Imamo savršenu listu pjesama koja će svako čišćenje doma učiniti zabavnim

 SHUTTERSTOCK
Brisanje prašine bez plesanja, usisavanje bez pjevanja i pranje poda bez zviždanja je samo jedno obično i dosadno čišćenje doma

Brisanje prašine bez plesanja, usisavanje bez pjevanja i pranje poda bez zviždanja je samo jedno obično i dosadno čišćenje doma. Znamo iz provjerenih izvora da većina ljudi voli uživati u poticajnoj glazbi dok se bave kućanskim zadatcima. Ako se i vi ubrajate među njih uživajte u proljetnom čišćenju ove sezone uz ove zabavne melodije koje će svaki zadatak učiniti malo lakšim.

image
UNSPLASH

Proljeće već lagano kuca na vrata i uobičajeno proljetno čišćenje je na popisu obveza, ali svi ga imamo običaj malo odgađati jer znamo da je to velik poduhvat. Čišćenje ispod kreveta? Organiziranje ormara? Pranje prozora? Ili možda bolje šetnja po prirodi? Ili bilo što drugo samo da nije čišćenje. Iako ovaj zadatak sveukupno može izgledati zastrašujuće, najbolje je uhvatiti se u koštac s jednim zadatkom, a ne imati ideju da ćete sve obaviti u jednom danu ili odmah.

image
SHUTTERSTOCK

Sljedeća najvažnija stvar je učiniti svaki zadatak što zabavnijim. Pojačajte glazbu dok usisavate. Sigurno će vas natjerati da malo zaplešete dok se krećete, pjevušite dok brišete ili zviždite dok pospremate. Vjerujte ovo će vam bar malo ublažiti tu muku proljetnog čišćenja.

Stoga vam donosimo listu pjesama koje će vam olakšati i učiniti ugodnima tih sat vremena dok obavljate one najvažnije zadatke.

Shiny Happy People - REM

Here Comes the Sun - The Beatles

Another One Bites the Dust - Queen

Taking Care of Business - Bachman Turner Overdrive

My House - Flo Rida

Work - Rihanna, Drake

Let It Go - Idina Menzel

Can’t Stop - Red Hot Chili Peppers

No Scrubs - TLC

Happy - Pharrell Williams

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:19