StoryEditor
Sreća na malo kvadrata

Impresivne minijaturne kuhinje

 
 Pinterest

Stisnuta u kutak našeg stana, mala kuhinja možda nije san snova strastvenog ljubitelja kuhanja, ali će svejedno poslužiti za stvaranje kulinarskih čarolija svih vrsta i oblika. Minijaturni prostori puni odličnih rješenja koja nadomještaju manjak kvadrata mogu biti i prepuni šarma te u svojoj promišljenoj skromnosti služiti kao uzor i vrelo ideja za uređenje. Upravo takve kuhinjice možete pronaći u nastavku!

Rue Magazine

Rue Magazine
 

Smještena u malom švedskom studiju, ova kuhinja ima samo osnove - sudoper, dvije grijače ploče i hladnjak,. Iako je mala, iznimno je učinkovito uređena i zapravo lijepa zato što se vlasnici drže jednostavne palete boja u uređenju, kao i pri odabiru posuđa.

Marianne Evennou
 

Izražajno uređenje ove male kuhinje uključuje zagasito plave gornje i donje kuhinjske ormariće, svijetli mramor na radnoj površini i kuhinjskoj pozadini pa čak i mali stol u kuhinji!

Houzz
 

Sjajna mala kuhinja na fotografiji ispod sudopera ima sasvim malu perilicu za posuđe. Odlično!

A + B Kasha
 

Ova francuska kuhinja u izvedbi studija A+B Kasha prepuna je suptilnih detalja, a iza panela se skrivaju napa, hladnjak i perilica posuđa.

Fantastic Frank

Fantastic Frank
 

Kuhinjica na fotografiji sadrži ne samo štednjak s pećnicom, nego i perilicu za rublje! Crne pločice odabrane za ovaj prostor hrabar su, ali upečatljiv izbor.

Pinterest
 

Ova se kuhinja nalazi u studiju u Stocholmu te uključuje mali sudoper, jednostavnu ploču štednjaka s dva grijača, mali hladnjak i ogledalo umjesto kuhinjske pozadine koje daje iluziju puno većeg prostora.

Pinterest

Ova se svijetla kuhinjica nalazi u jednom pariškom stanu i to u zavučenom kutu stana. S bijelim ormarićima i imitacijom prošaranog bijelog mramora lijep je i decentan prostor.

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2020 05:08