revolucionaran izum

Inovativni sustav filtracije pretvara vlagu iz zraka u čistu vodu za piće

 Kara Pure
Inovativni sustav filtracije zrak-voda također funkcionira kao pročišćivač zraka i odvlaživač zraka

Voda je jedan od najvrijednijih prirodnih resursa Zemlje i neophodna je za sve organske oblike života. Međutim, pristup čistoj pitkoj vodi važna je osnovna potreba koja je postala privilegija ili čak nedostupna roba za mnoge ljude diljem svijeta. Ali jedna startup tvrtka stvorila je revolucionarni stroj koji bi sve to mogao promijeniti. Inovativni uređaj - nazvan Kara Pure - prikuplja čistu pitku vodu iz zraka, ispuštajući do 10 litara vrijedne tekućine dnevno.

image
Kara Pure

Inovativni sustav filtracije zrak-voda također funkcionira kao pročišćivač zraka i odvlaživač zraka, sposoban proizvesti čistu vodu čak i iz najzagađenijeg zraka. Prvo, jedinica sakuplja zrak i filtrira ga. Taj pročišćeni zrak se zatim pretvara u vodu, koja zatim prolazi kroz vlastiti sustav filtracije. Nakon toga se očišćeni i pročišćeni zrak pušta natrag u okoliš, dok se pročišćena voda pohranjuje za vašu potrošnju. Za sada, Kara Pure ispušta vodu samo na sobnoj temperaturi, ali startup se obvezao razviti funkciju za veće i manje temperature kada dosegnu svoj cilj od 200.000 dolara.

image
Kara Pure
image
Kara Pure

Sa svojim minimalističkim i luksuznim dizajnom, Kara Pure je izrazito ekološki prihvatljiv. Pomoću ugrađenog ionizatora, stroj odvaja vodu na kisele i lužnate dijelove. Zatim obogaćuje vodu s 9,2+ pH alkalnim mineralima, uključujući kalcij, magnezij, litij, cink, selen, stroncij i metasilicijumsku kiselinu kako bi dao snažan poticaj vašem imunološkom sustavu i cjelokupnom zdravlju.

image
Kara Pure

"Samo okupljanjem tima profesionalnih inženjera i savjetnika iz različitih industrija bilo je moguće razviti tehnologiju koja može proizvesti do 10 litara sigurne pitke vode iz zraka", objašnjavaju iz startupa. "Želimo smanjiti ovisnost o podzemnoj vodi potpunim korištenjem zraka i vode s Kara Pureom kako bismo svima omogućili pristup lokalnoj alkalnoj vodi za piće vrhunske kvalitete."

Projekt je još uvijek u fazi prikupljanja sredstava, ali masovna proizvodnja počet će u veljači 2022. A konačni proizvod će se početi isporučivati ​​u lipnju 2022. Da biste saznali više o Kara Pure, posjetite web stranicu tvrtke ili ih pratite na Instagramu. Također možete podržati njihovu kampanju na Indiegogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 21:08