NOVI BROJ ČASOPISA DOM I DIZAJN

Instagram, Pinterest, blogovi i webshopovi kao hit stilisti za interijere

Internet je preuzeo sve aspekte naših života, pa tako i interijere. Moramo priznati da se gotovo i ne sjećamo kako smo se inspirirali prije Instagrama, Pinteresta i brojnih drugih web stranica posvećenih interijerima, domu, arhitekturi i dizajnu.

Osim toga, internet je zamijenio i klasični odlazak u shopping. Brojne trgovine u kojima smo kupovali otvorile su i svoje web inačice, dok neki web shopovi niti nemaju fizičke dućane. Uz ovo, putem interneta možete odraditi i uređenje svog interijera pomoću jednostavnih programa za osmišljavanje tlocrta i raspored namještaja. Krenite s nama u avanturu i neka Internet postane vaš osobni stilist i dizajner interijera. Istražili smo koji su najbolji profili na Instagramu i Pinterestu, a tiču se dekoriranja životnih prostora, otkrivamo i popis najboljih blogova i webshopova koje valja zapisati ako uskoro preuređujete stan ili jednostavno želite sami sebi pokloniti neku cool sitnicu za dom.

Sve o internet stiliziranju doma saznajte u velikoj temi broja, samo u nedjelju (20.5.) kada izlazi novi broj časopisa D&D - Dom i Dizajn uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:26