DRUŠTVENE MREŽE

Instagram profili koje vrijedi pratiti

 

Prvi doznajte najnovije trendove i ukradite ideje putem jednostavne mobilne aplikacije

1. @kapitomullerinterior

Pratitelja: 107.000

Alyssa Kapito, dizajnerica interijera iz New Yorka, ljubimica je svih zaljubljenika u prozračne životne prostore. Njezina tvrtka zove se Alyssa Kapito Interiors, a poznata je po kreiranju elegantnih interijera i fokusiranosti na neobične teksture i čiste linije.

Long weekends forever ❤️ #westvillageproject

A post shared by Alyssa Kapito Interiors (@alyssakapitointeriors) on

2. @ryankorban

Pratitelja: 114.000

Ovaj dizajner interijera razvio je svoj jedinstveni stil karakterističan po miješanju luksuza, romantike staroga svijeta i urbanih, cool detalja. Kreirao je interijere za brojne poznate i slavne, a njegovi radovi krasili su stranice najpoznatijih svjetskih časopisa. Kliknite follow i uživajte u njegovim radovima, ali i spektakularnim interijerima i eksterijerima, te u ponekom primjerku arhitekture koje Ryan dijeli sa svojim fanovima.

BH

A post shared by RYAN KORBAN (@ryankorban) on

3. @myscandinavianhome

Pratitelja: 141.000

Ljubitelji skandinavskog stila u uređenju doći će na svoje uz dnevnu dozu prekrasnih inspiracija na ovom profilu. Iza njega stoji Niki Brantmark, Londončanka sa švedskom adresom, koju je preseljenje na sjever Europe učinilo velikom zaljubljenicom u skandinavski način života te jednostavnost forme i funkcije tamošnjih životnih prostora.

4. @pencilandpaperco

Pratitelja: 100.000

Bračni par Benjamin i Gen Sohr žive uistinu kreativan život u gradu Nashvilleu u saveznoj državi Tennessee, koji često dijele sa svojim sljedbenicima na Instagramu. Uz kreativne projekte i handmade dekoracije, bave se i uređenjem interijera koji su često u romantičnom južnjačkom duhu.

5. @apartmenttherapy

Pratitelja: 1,4 milijun

Jedan od najpopularnijih portala na ovu tematiku, logično, ima i jedan od najpraćenijih Instagram profila. Svakodnevna inspiracija stiže putem interijera i eksterijera iz cijelog svijeta, a moto autora je: pomažemo svima da žive sretan i zdrav život u svom domu.

We prefer cars with more flower power than horsepower. (Image: @charlotte_nilsson)

A post shared by Apartment Therapy (@apartmenttherapy) on

6. @thejungalow

Pratitelja: 919.000

Lijepi životni prostori nisu nužno minimalistički, u što ćete se uvjeriti počnete li pratiti profil The Jungalow. Fokusirani su na eklektične, otkačene i boemske interijere. Zanimljivo je da većinu stvari koje vidite na slikama koje objavljuju možete i kupiti u njihovu web shopu. Kako odoljeti?

We prefer cars with more flower power than horsepower. (Image: @charlotte_nilsson)

A post shared by Apartment Therapy (@apartmenttherapy) on

7. @jeremiahbrent

Pratitelja: 164.000

Sjećate li se onog dizajnera interijera kojeg je popularizirala Oprah? Da, da, Nate Berkus. Jeremiah Brent mu je dizajnerski best frend i upravo snimaju zajedno emisiju "Nate & Jeremiah By Design". Što se događa iza kulisa snimanja, ali i brojne inspiracije za uređenje doma, možete pronaći upravo na njegovu Instagramu.

8. @designsponge

Pratitelja: 928.000

Kako i samo ime govori, iza ovog profila krije se prava spužva za dobar dizajn, Grace Bonney. Ova autorica i obožavateljica pasa, interijera i uradi sam projekata svakodnevno bira najbolje inspiracije kojima oduševljava svoje brojne followere. Prava lifestyle poslastica!

9. @designlovefest

Pratitelja: 800.000

Produkt dizajnerica, blogerica i ovisnica o putovanjima iz Los Angelesa Bri Emery pokretačica je bloga i Instagrama designlovefest. Izraženi smisao za dizajn, stil, uradi sam projekte, hranu, putovanja, zabavu i mnoge druge sfere života učinio ju je poznatim licem na ovoj sceni. Njezin blog designlovefest prerastao je u tvrtku koja se bavi osmišljavanjem kreativnih kampanja za brojne poznate brendove.

10. @dezeen

Pratitelja: 1,4 milijun

Dezeen je jedan od najpoznatijih časopisa i portala o dizajnu i arhitekturi na svijetu. Njihova misija je, kažu, jednostavna: svakodnevno donositi brižno odabrane primjerke arhitekture, dizajna i interijera iz cijeloga svijeta, a upravo takav je i njihov Instagram profil.

Foto: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:26