URADI SAM

Instagram trend vrijedan pažnje: Pocinčani spremnici pretvoreni u neodoljive bazene

n n
Ako ćete ovo ljeto provoditi u vlastitom domu ili vikendici, pogledajte neke elegantne primjere, ali u vlastitom dvorištu

Zahvaljujući društvenim mrežama, a naročito Instagramu, danas imamo pogled u domove velikog broja blogera i korisnika ove društvene mreže. Kako će ovog ljeta mnogi ostati kod kuće na Instagramu smo uočili novi trend vrijedan pažnje. Riječ je o uradi sam spremnicima pretvorenim u šarmantne bazene, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija da ih i sami napravite. Ako ste i sami trenutno primorani ovo ljeto provoditi u vlastitom domu ili vikendici, u nastavku pogledajte neke od najelegantnijih primjera, koji odaju atmosferu odmora, ali u vlastitom dvorištu.

Džungla pored bazena

Imajući u vidu okolno lisnato okruženje, ovaj spremni kombinira ogradu od bambusa koja skriva plastičnu vanjštinu, dok drveni stalak za odjeću i klupa koje je @casaenlajungla dodala lijepi su rustikalni element.

Ugrađeni spremnik

Ovo izgleda kao savršeno mjesto za predstojeće ljetne mjesece: elegantne stolice za ležanje, suncobran i ugrađeni spremnik, može li bolje? @ashlinixon

Raj u duginim bojama

Volite boje? Upoznajte srodnu dušu. @our_atx_adventures. Oni nisu sam kupili rezervoar, već su stvorili mjesto u znaku predivnih duginih boja.

Lubav prema flamingu

Ako volite ružičastu boju i flaminga, možete stvoriti vrlo vedar i živ prostor za opuštanje.

Stepenice do sreće

Ovo stepenište koje povezuje bazen rezervoara @ keligchevalier jednako je lukavo koliko i funkcionalno.

Pustinjska oaza

Izgleda da je ovaj sunčani bazen prava oaza za vlasnicu @victoriabonvicini. Smješten u Kaliforniji, bijeli bazen s djelomično obrubljenom drvenom klupom za uranjanje nožnih prstiju, okružen je daskama za udobno hodanje.

Plivanje u kućici na selu

Drveni namještaj, karirani jastuci, metalne svjetiljke... Ovaj je bazenu na imanju @ littlesuburbanfarmhouse povezan sa sličnim teksturama, bojama i uzorcima, kao i kuća u kojoj se nalazi.

Minimalistički bazen

Dizajner @erictrine je stvorio minimalističko okruženje za svoj bazen. Smješten je na vrhu šljunka, okružen lisnatim biljkama, i ima pozadinu od opeke.

Ove pocinčane spremnike s okruglim krajevima možete kupiti ovdje. Cijena? Od 83 do 279 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 19:42