Baux Pattern Tool

Internetska baza uzoraka i boja akustičnih pločica

 

U suradnji s dizajnerskim studijem Form Us With Love švedski brend akustičnih pločica Baux nedavno je pokrenuo internetsku bazu s više od 500 raznobojnih uzoraka pločica i akustičnih panela koje arhitekti, dizajneri i svi zainteresirani mogu skinuti i koristiti kako bi lakše osmislili uređenje interijera.

Program Baux Pattern Tool stvoren je kako bi nudio dizajnerske smjernice arhitektima i dizajnerima interijera kako stvoriti prostore sa zvučnom izolacijom koja pritom izgleda atraktivno i dojmljivo.



Korisnici Baux Patter Tool programa mogu pretraživati bogatu bazu uzoraka s pločicama koje upijaju zvuk i panela izrađenih od drvene vune te skinuti favorite. Među uzorcima nalaze se popularni izbori kao što su oblik riblje kosti, šahovnica, prugice i mozaici u širokom rasponu boja što ih čini primjenjivima u brojnim privatnim i komercijalnim prostorima. Platforma koju su kreativci iz ove dvije tvrtke stvorili omogućuje budućim kupcima da istražuju, miješaju uzorke i isprobavaju različite boje da bi stvorili jedinstveni dizajn koji može u potpunosti preobraziti prostor. Budući da profesionalci mogu koristiti ponuđene uzorke prilikom vizualnog modeliranja dobiva se pravi dojam o tome kako bi pojedini uzorak izgledao u prostoru, a putem programa može se odmah izračunati i vjerojatna cijena s obzirom na kvadraturu prostora na kojem bi se pločice koristile. Programu Baux Pattern Tool možete pristupiti na poveznici!


Izvor: Dezeen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:31