ZDRAVO I KORISNO

Istovremeno radite, vježbate i punite uređaje pedaliranjem na ovom višenamjenskom stolu

 ACER
eKinekt, naime, izgleda kao križanac malog stola za stajanje i sobnog bicikla

Zabrinuti ste da vas prekomjerni rad sprječava da dovoljno vježbate? Na CES-u 2023., Acer je predstavio eKinekt Bike Desk, novi pomični stol koji služi i kao sobni bicikl i omogućuje vam da postignete svoje ciljeve aktivnosti bez nužnog odustajanja od poslovnih zadataka. Očito, to se može promatrati i kao distopijski proizvod za svijet radoholičara i kao neizbježna integracija u trenutni scenarij hibridnog rada.

image
ACER

Dizajneri tajvanske tvrtke nisu se previše potrudili da uređaj izgleda posebno. eKinekt, naime, izgleda kao križanac malog stola za stajanje i sobnog bicikla. Ipak, uložili su sve u održivost, koristeći recikliranu plastiku za kućište bicikla i stola.

image
ACER

eKinekt dolazi s dva načina. U radnom načinu, stolna ladica se pomiče bliže stolcu kako bi se olakšalo tipkanje. U sportskom načinu rada, korisnik može odmaknuti stol kako bi povećao prostor za noge i brže pedalirao, dajući "agilnim sastancima" potpuno drugačije (i prikladnije) značenje.

image
ACER

Na stolu je Acer instalirao dva USB -A priključka i jedan USB-C za punjenje više uređaja istovremeno. Aktivnost korisnika na biciklu stvara električnu energiju za napajanje priključaka. Prema Aceru, uz jednosatnu sesiju pri 60rpm, korisnici mogu generirati oko 75W energije. eKinekt BD 3 pojavit će se na sjevernoameričkom i europskom tržištu u lipnju 2023., s preporučenom cijenom od 999 dolara ili 999 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 14:45