BRZO I LAKO

Jako volimo drvene letvice! Uklopite ih jednostavno u svoje uređenje na ove načine

 Lauren Andersen, SenCreative
Dnevna soba ili ulazni hodnik dobro su mjesto za početak da domišljato uklopite drvene letvice

Koji je jedan od načina da dodate malo šarma u uobičajenu sobu bez potpune preobrazbe ili proračuna koji je izvan kontrole? Drvene letvice. Postoje mnogi razlozi zašto su drvene letvice popularne ovih dana: svestrane su, dodaju dimenziju i kretanje svakoj prostoriji i omogućuju ugradnju organskih materijala u vaš dom.

Dnevna soba ili ulazni hodnik dobro su mjesto za početak da domišljato uklopite drvene letvice, pogotovo ako letvice implementirate kao svojevrsnu policu ili nešto za držanje obiteljskih slika ili ključeva. Možete čak postaviti netaknutu transportnu paletu kako biste svojim letvicama dali neku strukturu. Evo nekih primjera koji mogu stvoriti zanimljive promjene u vašem domu.

1. Prozračna komoda

Jednostavne, ali upečatljive, konzole od drvenih letvica mogu dodati neočekivani element sobi. Čiste linije letvica pomiješane sa zakrivljenim rubovima polica daju [konzoli] osjećaj ravnoteže.

2. Otirač

Otirači dobrodošlice su prva stvar koju ljudi vide prije nego uđu u vaš dom. Mogu ostaviti dramatičan dojam ako su izrađene od drvenih letvica. Ali postoji i praktičan element: drveni otirač za dobrodošlicu lakše je očistiti od pletenog.

3. Obnova oramara

Umjesto da nabavite potpuno nove ormariće, svojim postojećim možete dati draž tako da ih prekrijete drvenim letvicama. Možete birati između vodoravnog ili okomitog položaja. Okomite letvice učinit će vizualno ormare nešto višim. Horizontalne letvice dobro funkcioniraju, ali mogu skupiti više prašine i istaknuti nesavršenosti podova i stropova koji nisu ravni.

4. Polica za obuću

Kad je dizajnerica interijera Kera Jeffers htjela preobraziti svoj ormar, znala je da je pospremanje cipela obavezno. Nadahnuta trendom letvičastih zidova i projektom kliznih polica, smislila je vlastitu kreaciju ormara. Postavljajući letvice duž zida, stvorila je praznine dovoljno velike za male police za cipele koje bi svatko poželio.

5. Drveni stropovi

Stropovi su često najzanemarenije područje, ali postavljanje stropova od drvenih letvica može biti način dodavanja privlačnosti i kretanja svakom prostoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 15:32