Novo ‘vau’ mjesto

Jastuci i prostirke za pse Qushin

Novo ‘vau’ mjesto za vašeg četveronožnog ljubimca

Iva je zaposlena mama i supruga koja pokušava naći balans između obiteljskog i poslovnog života. – Ponekad je to jako teško. Ali kako sam po prirodi vrlo aktivna osoba koja uvijek traži nove izazove, a 13-ogodišnji sin Ivan u potpunosti samostalan, odlučila sam ostvariti davne snove i započeti vlastitu poduzetničku priču – priča nam Iva Goluža, osnivačica brenda Qushin.

Nastanak ideje

– Ideja za Qushin nastala je iz nemogućnosti da svom psu nađem i kupim ležaj koji nije samo kvalitetan, udoban i praktičan, nego se i estetski uklapa u naš životni prostor – priča Iva i dodaje kako trenutno u ponudi ima devet različitih dezena Qushina. Sve navlake se rade od 100% pamučnih tkanina, osim jastuka koji je namijenjen psima koji borave u vanjskim prostorima. Takav jastuk, pod imenom Qushin Militar, napravljen je od čvrste poliesterske tkanine koja ne propušta vodu.

Rješenje za putovanje

– Navlake se jednostavno skidaju i peru, a jastuci su punjeni 100% silikoniziranim poliesterskim kuglicama koje se optimalno rasporede po jastuku i pružaju visoku razinu udobnosti. Njima se pune i jastuci za spavanje za ljude, što im dodatno podiže kvalitetu. Punjenje je posebno zaštićeno u navlaci od mikrofibre koja je vodootporna te ga nije potrebno prati već ga je dovoljno prebrisati vlažnom krpom – priča Iva. Jastuci Qushin dolaze u tri dimenzije: S/M (55x75x13 cm), M/L (70x95x14 cm) i L/XL (85x115x15 cm). Osim jastuka, u ponudi je prostirka Qushin2go, namijenjena za putovanja, auto i sve prigode u kojima nije praktično uzimati uobičajeni jastuk. Qushin2go dolazi u jednoj dimenziji – 70×100 cm.

Foto: Igor Šeler

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 21:07