SAVRŠENA ZABAVA ZA DJECU

Jedna mama podijelila je trik koji pretvara stare role toaletnog papira u ukrase za božićno drvce

 /SHUTTERSTOCK

Ako volite sami izrađivati božićne ukrase, a uz to se dobro zabaviti sa svojom djecom isprobajte ovaj jednostavni trik za pretvaranje starih toaletnih rola papira u prekrasne božićne ukrase.

@budgetingmumofficial je profil jedne kreativne mame koja dijeli trikove za uštedu novca na svom TikTok računu. U jednom videu, podijelila je korak-po-korak vodič za pretvaranje toaletnih kartonskih rola u ukras u obliku zvijezde.

@budgetingmumofficial Christmas on a budget this year? Save this for later to make budget Christmas decorations from toilet rolls! ? this would be a great little activity to do with the children over the December ? #christmasonabudget #budgetchristmas #budgetchristmasdecor #diydecoration #christmascrafting #christmascraftsforkids #christmascraftideas #fyp #foryoupage #cheapchristmasdecorations ♬ Rockin‘ Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Prvo je štedljiva mama prerezala toaletne role po sredini. Zatim je pomoću ravnala izrezala savršen kvadratni oblik. Zatim je presavila kvadrat dijagonalno kako bi stvorila dva trokuta. Poslije toga je olovkom i ravnalom povukla dijagonalne crte preko trokuta i rezala duž njih, gotovo do ruba kartona.

Razmotavajući toaletnu rolu, mama je izrezane komade presavijala jedan u drugi i lijepila ih tako da je nastala jedan dio zvijezde. Zatim je ponovila ovaj trik s još četiri toaletne role i svezala ih kako bi dobila kompletnu zvijezdu, kojoj je također dodala uzicu i zavezala ju za svoje drvce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:41