Lijepa i poduzetna

Jennifer Aniston objavila fotografiju pod tušem. Nosi samo svoje nove proizvode za kosu

 LolaVie
Pogledajte kako je njezin kolega iz serije Prijatelji, David Schwimmer rekreirao tu fotografiju

Dugotrajna reputacija Jennifer Aniston kao ikone za kosu konačno je kulminirala pokretanjem vlastite linije proizvoda za njegu kose, LolaVie. Za lansiranje svojih proizvoda glumica je na Instagramu podijelila svoju fotografiju pod tušem, i naravno, izazvala burne reakcije. Između ostalog, i duhovitog kolege Davida Schwimmera.

Ne događa se svaki dan da ustanete iz kreveta, popijete svoju jutarnju šalicu kave i inspirirate žene diljem svijeta svojom trendi frizurom... osim ako niste Jennifer Aniston, naravno. U posljednja tri desetljeća njezine fotografije su vidjeli frizeri diljem svijeta, bilo zato što žele "The Rachel" frizuru ili njezine plave pramenove. Iako bi mnogi rado imali takvu moć, Aniston kaže da osjeća pritisak da joj kosa mora izgledati besprijekorno "cijelo vrijeme".

Međutim, upravo ta razina popularnosti čini je savršenom kandidatkinjom za stvaranje vlastitog brenda za njegu kose - što je upravo i učinila.

"Nešto dolazi 🚿", napisala je u objavi, a obožavatelji Jennifer i ljubitelji LolaVie komentarima su pokazali koliko su uzbuđeni što dodaju nove bočice u svoje dnevne rutine.

"Jedva čekam!" komentirala je jedna osoba.

“Jako sam uzbuđen zbog ovog lansiranja!! Zauvijek ponosan na tebe, Jen!!!😍❤️”, dodao je drugi.

Čak se i najbolji prijatelj i kolega iz serije Prijatelji, David Schwimmer pridružio uzbuđenju rekreirajući njezinu sliku pod tušem. Na snimci je pozirao ispod glave tuša sa sapunom u očima. Odgovarajući na njezinu objavu "nešto dolazi", napisao @jejenniferaniston — ručnik nadam se??"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:22