Daleko od pogleda...

Jennifer Garner pokazala svoje bijele kuhinjske ormariće. Ovako uvijek izgledaju uredno

 INSTAGRAM/@JENNIFER GARNER /
Otvorene police i stakleni ormarići mogu dati šarm kuhinji, pogotovo ako imate posuđe, lonce i tave kojima se možete pohvaliti

Međutim, postoji jedan veliki nedostatak, a to je da razotkrivaju nered. Ali Jennifer Garner — čiji je otvoreni, prozračni prostor za kuhanje jedan od poželjnijih u Hollywoodu — otkrila je svoj genijalni trik za izbjegavanje potencijalnih problema sa staklenim ormarićima. Samo dodajte zavjese.

Garner je snimila kuharsku emisiju, pripremajući ukusnu pileću juhu od ostataka hrane. Naravno, bilo je nemoguće ne zuriti u njezinu svijetlu bijelu kuhinju, koja uključuje bijele radne ploče, pozadinu, ormariće i zavjese na ormarićima, držeći sve što se nalazi iza staklenih ormarića uredno skrivenim.

Iako mnogi dodaju staklene ormariće kako bi pokazali svoju kuhinjsku opremu, dodatak zavjesa daje ugođaj doma u prostor. Ovisno o vašim ormarima, također možete uzeti set kratkih zavjesa poput ovih i podrezati ih na željenu veličinu. Ovo je također odlično rješenje za neuredne ormare - stvarnost za gotovo svakoga tko zapravo kuha u svojoj kuhinji.

Također, možete koristiti izuzetno visoke ormariće sa zavjesama za pohranjivanje stvari koje ne koristite često, dok su donje police savršene za često tražene predmete do kojih treba lako doći.

Dakle, sljedeći put kada budete pospremali razmislite o glumičinom triku sa zavjesama - daleko od pogleda, daleko od uma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 04:13