Divne boje jeseni

Jesenska idila u domu: Prekrasna zelena nijansa i jesensko raspoloženje koje mami uzdahe

 H&M HOME/
Lišće već lagano poprima svoju žutu boju, noći su sve hladnije i sve nam je draže provoditi vrijeme u toplini doma.

Upravo je vaš dom mjesto gdje možete iskoristiti jesen za malo osvježenje interijera. Boje jeseni nadahnjuju od pamtivijeka pjesnike, slikare i umjetnike svih vrsta, pa zašto ne bi i vas?

image
H&M HOME/

Jesenski dani pred nama upućuju na činjenicu da ćemo većinu slobodnog vremena provoditi unutar četiri zida, a terase i balkoni pričekat će daleke proljetne dane. Mnogi od nas tada shvate da ih interijer u kojemu žive ne oduševljava da nešto nedostaje ili je nečeg viška. No, ne brinite, jer jesen možete bez puno muke uklopiti i u svoje unutarnje uređenje elegantnim sofisticiranim ukrasima i dodacima nove H&M Home kolekcije za dom.

image
H&M HOME/

H&M Home ugodno nas je iznenadio odabirom boja nove jesenske kolekcije. Ova zelena nijansa u dizajnu dnevnog boravka izgleda jednostavno prekrasno. Osim toga, dobro se slaže s toplim prirodnim nijansama, čija popularnost sada raste. Pa, kao i uvijek, novi dizajn nadopunjen je elegantnim sofisticiranim ukrasima i dodacima po kojima je brend poznat.

image
H&M HOME/

Ako je narančasta iz sedamdesetih bila kraljica interijera ove godine, sada se tamnozelena probija među trendove jesen-zima 2022.-2023. Kod švedskog brenda ona je zvijezda. Nadahnuti prirodom, a posebno granama, planinama i dizajnom Zen vrta, sklad i mir definiraju ovu liniju divnih predmeta. Valovita ogledala, skulpturalne svijeće, istaknuti mekani tekstil... Lista želja nam se brzo puni. A vaša?

image
H&M HOME/

Upalite mirisne svijeće, dodajte svojoj kavi cimet ili skuhajte šalicu najdražeg čaja i uživajte! U nastavku pogledajte još primjera kako ukrasiti dom divnim bojama jeseni!

image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 09:20