U DOMU NJEZINIH RODITELJA

Jessica Alba voli organiziranost, ovako izgleda smočnica koja ju je oduševila

Jessica Alba

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA/

Koliko ste puta, priznajte nam, pokušali pronaći učinkovit način organiziranja i skladištenja doma, posebice kuhinje i smočnice? Na ovaj nimalo lagan zadatak nije imuna ni Jessica Alba.

Poznata glumica na društvenim je mrežama nedavno objavila fotografije iz nove kuće svojih roditelja, koju su "sredili" profesionalni organizatori iz tvrtke HOME + SORT u suradnji s brendom mDesign Home Décor, koji od prošle godine nudi i liniju proizvoda s potpisom proslavljenog TV lica i dizajnera interijera Natea Berkusa.

Jessica je vrlo ponosna na svoju urednost i organiziranost, a u postu piše da je bila uzbuđena zbog cijelog procesa organiziranja u domu svojih roditelja. Ipak, priznaje kako entuzijazam za urednošću nije od njih.

"Kad sam preselilila roditelje u njihovu novu kuću shvatila sam da tu opsesiju možda nisam naslijedila od njih. Mama i tata, volim vas, ali niste baš najorganiziraniji", piše Jessica, koja na fotografijama pozira uz smočnicu u kojoj se može vidjeti pozamašna kolekcija kave i čaja, a sve je uredno pohranjeno u prozirne posude.

"Od maksimiziranja prostora, postavljenog sustava organiziranja, naljepnica koje točno pokazuju kamo sve ide do nula nereda, čini se kao da su moji snovi o Pinterest moodboardu oživjeli", piše Jessica.

Osim u kuhinji, proizvodi mDesigna s Nateovim potpisom mogu se vidjeti na raznim mjestima u domu njezinih roditelja, od praonice rublja do ladice za šminku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 23:01