Budite kreativni

Još samo četiri dana na kioscima!

SPECIJALNO IZDANJE D

Specijalno izdanje časopisa D&D – Napravi sam na kioscima će biti još samo pet dana i zato trk na kioske kako biste sebi osigurali primjerak najbolje razonode i inspiracije.

Pogledajte oko sebe… Koliko je stvari u vašem domu već staro i djeluje potpuno neupotrebljivo ili vam je s godinama dosadilo?

Uvjereni smo da, kao i u našem slučaju, takvih predmeta i komada namještaja ima toliko da ih ne možete nabrojati na prste dvije ruke. No, to ne znači nužno da je vrijeme za čistku u domu te bjesomučno bacanje u otpad i trošenje tisuća kuna na nove stvari. Jer, za vrlo malo novca, uz ideju, volju i nešto vremena, stare stvari mogu dobiti potpuno novo ruho, a vaš životni prostor dodatno obogatiti.

Specijalno izdanje časopisa Dom i Dizajn “Napravi sam” s čak 80 zabavnih tutorijala na najbolji način uvodi vas u uzbudljivi svijet kreativnosti i “uradi sam” projekata. Ne propustite jedinstvenu priliku naučiti kako od automobilskih guma napraviti sjedalice, lutku iz djetinjstva pretvoriti u lampu ili, pak, oslikati bijele dosadne tenisice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:45