LJETNA INSPIRACIJA

JOŠ SAMO DANAS (23.7.) uz Jutarnji list na kioscima potražite novi broj magazina D&D!

Vodimo vas u divne interijere, ali i na hrvatski brod koji je uređen vrhunski, kao nečiji dom.

Ljeto je, priznajemo, jako inspirativno doba, pogotovo ako ste poput nas ljubitelji lijepih stanova, kuća, komada namještaja i svih onih stvari koje život čine nekako radosnijim.
Zbog toga je redakcija časopisa D&D u novom broju pripremila brojne zanimljive teme koje će vam, sigurni smo, biti genijalno štivo za boravak na plaži ili, ako ste među onima koji još rade, u trenucima slboodnog vremena poslije posla.

Između ostalog, vodimo vas u sjajan građanski stan u Zagrebu, kuću u Istri koja na najbolji mogući način spaja suvremeno i tradicionalno te brod “Made in Croatia”, koji osvaja svojim luksuznim kućnim interijerom.

Kao temu broja odabrali smo nešto zaista vrhunsko. Naime, istražili smo koje su najskuplje vile na hrvatskoj obali, u kojima najčešće borave strani gosti dubljeg džepa te što se nudi za astronomske cijene od, primjerice, 5200 eura po noćenju. Vjerujemo da ćete uživati u našem 10+ izboru spektakularnih luksuznih vila od Istre do Dubrovnika.

No, to nije nikako sve. Donosimo shopping izloge domaćih i stranih trgovina, projekte uradi sam, a posjetili smo i napravili priču o sjajnoj kućici sladoledarnici na zagrebačkom Jarunu i dizajnerima iz kolektiva Market, o čijim radovima bruji cijela Hrvatska, a sada i svijet.


U nedjelju (22. srpnja) uz Jutarnji list ne propustite i novi broj časopisa D&D - Dom i dizajn!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:44