Moj sretan dom

Julija je čekala 50 godina da kupi svoju kuću iz snova: ‘Znala sam da će jednog dana biti moja. Ma, pogledajte samo kako izgleda...‘

 Youtube/Printscreen/The Modern House

Možete li zamisliti da dugi niz godina sanjate da živite u točno određenoj kući? Prolazite svakodnevno pokraj nje, zamišljate kako bi je uredili i kako organizirali. Zamišljate i što bi sve promijenili da je vaša te kako bi u konačnici maksimalno uživali u njoj. I onda jednog dana zaista kupite tu kuću i vaši se najluđi snovi ostvare. Upravo to se dogodilo Juliji iz Ujedinjenog Kraljevstva koja je, sada prije mnogo godina, vidjela šarmantnu kuću iz 1960. godine i odmah znala da baš u njoj želi živjeti jednoga dana.

-Znala sam da želim ovu kuću i prije nego što sam ušla u nju. Nije mi bilo potrebno razgledavanje da odlučim kako ću jednoga dana baš ovdje živjeti - rekla je Julia.

Arhitekt John Winters projektirao je i izgradio ovu kuću 1960. godine tako da ima savršen pogled na park. Arhitekt ju je gradio za svoju obitelj. U to vrijeme Winters se sa svojom obitelji preselio iz Amerike i ova je kuća bila moderna prema svim standardima.

Julia je pedeset godina čekala trenutak kada će ova kuća biti dostupna, a kada ju je kupila za sebe, odlučila je uživati u njoj svaki dan, najviše što može.

Kako vam se sviđa kuća? Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. ožujak 2024 11:02