Divne dekoracije

Kad hobi ostane mali obiteljski posao: Neodoljivi adventski aranžmani Lidije Kraševac

Nadolazeći blagdani prava je prilika za podržavanje domaćih kreativaca, koji i ove godine imaju sjajnu ponudu

Iako je u trgovinama dobar izbor adventskih vijenaca, mnoge ne privlači "made in China" ponuda, nego traže nešto posebno, unikatno, drukčije i s pričom. A može li bolje od varijante u kućnoj radinosti?

Lidija Kraševac svoj brend adventskih aranžmana i svijeća gradi već devet godina. Izrastao je iz hobija i prerastao u mali obiteljski posao u koji su uključeni i njezin suprug te kćer.

- Moji adventi uglavnom su u drvenim ručno rađenim posudama te posudama obloženim umjetnim krznom, a ove godine su hit posude obložene ručno pletenim predivom i mekanom vunom - kaže Lidija, dodajući da se od dekoracija mogu vidjeti orašari, keramičke lutkice, sobovi, anđeli...

Ove su godine, kaže, popularne drvene i keramičke kućice i borovi u raznim veličinama i bojama. Ovih dana počinje prodavati i svijeće od soja voska u novim oblicima (bubble, puffa...), a izrađuje i vjenčiće u obliku mjeseca.

Cijene se kreću od 200 do 300 kuna, a više na IG proilu @adventi_lidija ili Facebook proilu Adventski vijenci nakit by Lidija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:55