prije i poslije

Kad se male ruke slože, sve se zaista može: Za samo 300 kuna do potpuno novog izgleda kuhinje

 Privatna arhiva
26-godišnja Dragana iz Velike Gorice pokazala nam je kako je napravila kompletan makeover svoje kuhinje

Kad se male ruke slože, sve se zaista može, poručuje 26-godišnja Dragana iz Velike Gorice, koja nam je pokazala i dokazala ovu tezu na vlastitom primjeru. Naime, ona je napravila kompletan makeover svoje kuhinje za samo 300-tinjak kuna.

image
Privatna arhiva

Uz jedini trošak za samoljepljive tapete, ali uz ponešto slobodnog vremena, želje, strpljenja i dodatni par spretnih ruku, 26-godišnja Dragana iz Velike Gorice je osvježila kuhinjske elemente. Dala nam je i nekoliko savjeta na što najviše pripaziti ako se upuštate u ovu avanturu

Kada sam čula da su u prodaju krenule samoljepljive folije za namještaj, bila sam jako skeptična prema tome jer mi cijela priča nije djelovala kvalitetno i kao nešto što može potrajati u kućanstvu, iako je na fotografijama koje sam gledala sve izgledalo i više nego odlično. No, kako je vrijeme prolazilo, ta ideja bila mi je sve bliža i prihvatljivija, pogotovo zato što sam vidjela kako drugi ljudi mijenjaju pomoću tih folija kompletan izgleda namještaja i tako dobivaju potpuno nov izgled svojega doma. Odlučila sam se zato odvažiti i uz pomoć tih folija promijeniti izgled svoje male kuhinje koja mi se nije uklopala u sivo-bijeli ostatak prostora u kući - priča Dragana, koja priznaje da je prvi cilj bio pronaći “žrtvu” koja će s njom imati strpljenja lijepiti cijelu kuhinju. Osobu je brzo pronašla, a te uloge prihvatila se njezina majka.

image
Privatna arhiva
image
Privatna arhiva
image
Privatna arhiva

TROŠKOVNIK

• Samoljepljiva folija - 300 kn, Bauhaus

UKUPNO 300 kn

Tako su njih dvije otišle u Bauhaus, naše foliju koja im se sviđala i krenule u akciju. Uz malo dijete i pošto su to radile prvi put, trebalo im je ukupno tri dana posla. malo živaca i strpljenja, jedan fen, skalpel i lopatica za zaglađivanje folije.

- Važno je napomenuti svima koji se misle upustiti u ovakvo nešto da je jako važno da ne ostanu mjehurići zraka i da se dobro zatvore rubovi jer o tome ovisi hoće li se folija čvrsto držati.

- Prezadovoljna sam kako je sve ispalo, a pogotovo zato što sam se još jednom uvjerila da su bijela i siva nepogrešiv izbor te da uvijek otvore i uljepšaju bilo kakav prostor - poručuje Dragana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 11:52