USKORO ADRIATIC EXPO

Kakav je profil investitora u luksuzne nekretnine i koje destinacije preferiraju?

 Adriatic Expo
U sklopu sajma održava se i konferencija "Real estate trendovi", koja će fokus staviti na aktualne teme, poput prostornog planiranja, nekretnina u turizmu i perspektive budućeg razvoja

Svi koji kupuju ili prodaju nekretnine, žele kapitalu dati novu vrijednost, vidjeti nove trendove ili na jednom mjestu dobiti sve konkretne informacije o ponudi i trendovima na tržištu nekretnina, zanimat će vijest da se 18. i 19. svibnja u Opatiji održava Adriatic Expo - jedinstveni regionalni sajam nekretnina i projekata.

Sajam se ove godine sastoji od izložbenog dijela sa 40-ak izlagača, na kojemu će se predstaviti vodeće agencije, developeri, investitori, projekti lokalne samouprave, i konferencijskog dijela, koji se održava oba dana sajma, a u fokus stavlja aktualne teme, poput prostornog planiranja, nekretnina u turizmu i perspektive budućeg razvoja.

- Izložbeni dio je osmišljen kao centralno mjesto na kojem se može vidjeti aktualna ponuda dostupnih nekretnina za prodaju, kao i rezidencijalnih projekata u fazi gradnje. Ponudu će predstaviti vodeće agencije i developeri, tako da će posjetitelji moći vidjeti neke od najvažnijih projekta i povezati se s investitorima. Dio sajma je posvećen i projektima gradova i općina kroz prezentacije poslovnih i građevinskih zona i njihovih planova, kao i nekretninama u turizmu: od novih projekata do dostupnih hotela i kuća za odmor. Svoje će usluge predstaviti i tvrtke koje se bave održavanjem i upravljanjem nekretninama. Cilj nam je da za sve posjetitelje Adriatic Expo bude kvalitetna podloga za nove poslove, konkretne kontakte, ali i sve buduće odluke o investicijama - najavljuje direktor sajma Adriano Požarić.

Na konferenciji pod nazivom "Real estate trendovi" stručnjaci i akteri tržišta nekretnina će kroz panele, prezentacije i rasprave predstaviti različita gledišta, aktualnu problematiku i izazove. Neke od tema koje će se obraditi su: kako gradonačelnici i gradovi vide razvoj urbanizma; razvoj nekretnina i investicija kroz turizam; što danas traže kupci luksuznih nekretnina; kakva je budućnost novogradnje za lokalno stanovništvo i stanova za djelatnike; ima li Hrvatska priliku kapitalizirati aktualni trend i postati Florida Europe.

Drugo izdanje sajma i konferencije Adriatic Expo, u organizaciji tvrtke Info Lab Mediji, održat će se u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 04:06