IZVRSNA IDEJA

Kako je Ana transformira dosadni hodnik zahvaljujući kupnji od 8 eura u IKEA-i: Ljudi ne mogu vjerovati kako dobro izgleda

 TIKTOK/@ OURHOMESTYLE/
Ovo je sjajan način da dosadni hodnik izgleda prostranije i svjetlije uz ograničeni proračun

Obožavateljica uradi sam projekata, Ana iz Ujedinjenog Kraljevstva, na TikToku je pokazala da ne morate uvijek potrošiti tisuće da biste transformirali svoj dom - ponekad za malo novca možete postići fantastične rezultate.

image
TIKTOK/@ OURHOMESTYLE/

Umjesto dodavanja drvenih ploča na zid ili bojanja, Ana je odlučila upotrijebiti drugačiji pristup - lijepljenjem četvrtastih ogledala koja je kupila u IKEA-i za manje od 50 eura.

@our_home_style_ My FAVOURITE IKEA hack - Everything I used is on my Amazon storefront with some similar mirrors - ? in bio. For this I used the BLODLÖNN 30x30 mirrors from @IKEAUK @IKEA #ikeahack #ikea #ikeafinds #mirror #learnontiktok #homedecor #viralvideo #viraltiktok ♬ Gimme! Gimme! Gimme!(Edit) - Scotty & Wilcox

Za početak, Ana je izmjerila zid i upotrijebila traku kako bi stvorila veliki pravokutni oblik u sredini.

Zatim je nanijela tamnu tamnoplavu boju na zid i počela pažljivo planirati postavljanje zrcala, prateći vodilicu od 2 cm i libelu.

image
TIKTOK/@ OURHOMESTYLE/

- Mjerenje, označavanje i niveliranje - ovo je jako važno kako bismo bili sigurni da je ogledalo izravnano, rekla je Ana.

Dijeleći demo na svojoj stranici, Anna savjetuje da budete posebno oprezni s ogledalima.

- Glavni savjet je da zapravo prvo počnete od vrha, a zatim se spustite do dna, dodala je Ana.

- Potpuno sam pobrkala mjere i nisam imala ni 2 cm razmaka između. Na kraju sam morala prefarbati dio vrha u bijelo - a bilo bi puno lakše to učiniti na dnu nego na vrhu.

image
TIKTOK/@ OURHOMESTYLE/

Unatoč maloj pogrešci, preobrazba je zapanjujuća.

- Izgleda fantastično. Također cijenim iskrenost da isprva nije išlo dobro. To iskustvo čini video stvarnijim za nas, jedan se zahvalio.

Osjećate se nadahnuto? BLODLÖNN ogledala 30x30 cm možete kupiti u IKEA-i po cijeni od 7,95 eura za paket od četiri komada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 04:36