Uradi sam

Kako na zabavan način poslužiti piće ovog Uskrsa? Poslužite ga u čokoladnom zecu!

 BERISLAVA PICEK/CROPIX
Dražana Paladin Pavelić i Iva Duduković iz studija Eventastic pokazuju kako dekorirati stol i izraditi brze, ali lijepe ukrase

U svim većim trgovinama možete kupiti čokoladnog zeca raznih proizvođača. Odaberite malo većeg, ugrijte nož u toploj vodi i odrežite mu dio ušiju. Ako želite malo neuredniji rez, slobodno slomite uši. U tijelo čokoladnog zeca, koje je prazno, ulijte željeno piće. Za malene svakako čokoladno mlijeko, a mi smo za velike poslužili čokoladni liker s narančom i kao dekoraciju dodali malu koricu naranče. Bitno je da tekućina ne bude topla. Uživajte!

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX
image
BERISLAVA PICEK/CROPIX
image
BERISLAVA PICEK/CROPIX
image
BERISLAVA PICEK/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 08:14