HIT PREDMET

Kako provesti najdepresivniji dan u godini? U ovoj fotelji poznatog nizozemskog brenda

 Zuiver
Danas je ponedjeljak, 16. siječnja, takozvani najdepresivniji dan u godini

Nakon uzbuđenja i vreve božićne sezone, potpuno je prirodno osjećati se malo potišteno u ovo doba godine. Siječanj, mjesec hladnog vremena, mračnih jutara i vjerojatnog neuspjeha u novogodišnjim odlukama vrlo brzo stvori takozvani siječanjski blues. Tipično, taj osjećaj se manifestira kao potištenost, nedostatak motivacije, umor i niska energija.

image
Zuiver

Udobna i izdržljiva

Danas je ponedjeljak, 16. siječnja, takozvani najdepresivniji dan u godini. Obično je to ponedjeljak koji je navodno najtužniji dan u godini, ali ne mora biti tako. Postoje razni mehanizmi koji vam mogu pomoći u borbi s ovim osjećajima. Jedan je od glavnih, umjesto potištenosti, fokusirati se na ugodu i stvoriti takav ambijent u svome domu. Dizajnerska fotelja nizozemskog brenda Zuiver, od milja nazvana Debeljko, idealan je komad namještaja koji će vam pomoći da se nosite sa siječanjskim bluesom.

image
Zuiver

Debeljko ili, punog naziva, fotelja Lazy Sack Teddy ponosi se svojim imenom, kažu u nizozemskom brendu. Možda je to nešto što biste i vi mogli prigrliti, jednostavno prihvatiti stvari onakve kakve jesu. Debeljko ima predimenzionirane jastuke i oble oblike koji vas pozivaju da utonete u njih i prestanete se zamarati besmislenim stvarima. Čvrste noge koje izgledaju poput bejzbolskih palica obećavaju vam izdržljivost na koju se možete osloniti.

image
Zuiver

Pripadajući otoman

Dolazi u nekoliko opcija: s presvlakom od pamuka, poliesterske tkanine i baršuna ili pak kvalitetne umjetne kože vintage izgleda. Noge su od punog drva bukve obojenog u crno.

Proizvođači ove fotelje, poznati nizozemski brend Zuiver - što u prijevodu znači "čist" - već se godinama ponose čistim i istinskim dizajnom te vjeruju da kreativnost čini svijet ugodnijim. Njihova glavna zadaća je stvaranje sigurnog utočišta, gdje se možete smiriti i biti ono što jeste, što je idealno da vam odagna ovo sivilo zime.

image
Zuiver

Ova "lijena" fotelja na hrvatskom se tržištu može pronaći u Gnijezdu, a kompletira ju pripadajući otoman kao udoban nastavak za noge za potpuno opuštanje, koji se može zasebno kupiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:51