SAVJETI ZA PET

Kako urediti mali prostor za Božić? Ovi trikovi će vam pomoći da vaš mali dom zablista

www.urbanoutfitters.com

 Urban Outfitters
Donosimo vam nekoliko zanimljivih ideja kako jednostavno i bez puno muke unijeti duh Božića u svoj dom

Ako imate mali interijer, nekad jednostavno nemate dovoljno mjesta za veliko božićno drvce i raskošan dekor, što nikako ne znači da vaš dom ne mora lijepo izgledati za blagdane i da ga ne možete urediti. Sa samo nekoliko ukrasa u vašem ćete domu stvoriti božićni ugođaj. Donosimo vam nekoliko zanimljivih ideja kako jednostavno i bez puno muke unijeti duh Božića u svoj dom, iako imate malo prostora na raspolaganju. Inspirirajte se našim idejama i budite kreativni.

Božićni ukrasi na prozorima

Ukrasite prozore! To je doista najučinkovitiji trik kako urediti interijer, a da pritom i dalje imate sav prostor na raspolaganju. Na prozore možete staviti male vjenčiće ili možete neke druge ukrase objesiti na šareno uže.

image
Urban Outfitters

Lampice su naš najdraži dio božićnog dekora. Ne zauzimaju puno mjesta i stvaraju prekrasnu atmosferu u interijeru. Postavite ih na prozore, u lijepu vazu ili ih jednostavno postavite na zid u obliku božićnog drvca.

image
Herbers lifestyle

Božićni ukrasi na pomoćnom stoliću

Pomoćni stolić u dnevnoj sobi svakako iskoristite za manji aranžman ili lijepu mirisnu svijeću koja će svakako pridonijeti ambijentu.

image
Half Baked Harvest

Cimet, naranče, klinčići, samo su neki mirisi uz pomoć kojih ćete postići božićni ugođaj. Ukomponirajte ih u postojeće ukrase ili izradite neke nove.

image
My Scandinavian Home

Mala božićna drvca

To što nemate dovoljno mjesta za veliko drvce ne znači da ga uopće ne morate imati. Improvizirajte, ukrasite jednu granu ili izradite božićno drvce od materijala koji imate pri ruci.

image
Maria Killam

Božićni ukrasi na vratima

Nakon što okitite prozore, uvijek se lijepo vidi ako i na vrata postavite vijenčić ili neku drugu božićnu dekoraciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:44