INSPIRIRAJTE SE!

Kamene kade za upečatljiv i luksuzan izgleda kupaonice

 

Kamen je bezvremenski materijal koji nikad neće izaći iz mode i gdje god ga koristite, uvijek je cool, funkcionalan, praktičan, privlačan i izdržljiv. Kamene pločice i kamen mogu se koristiti za oblaganje zidova kupaonice, podova, stropova i za oblaganje prostora za tuširanje, ali kamena kada je ono što će dati hrabar i upečatljiv izgled prostoru.

Šarm koji kamen unosi u svaku prostoriju čini ga privlačnim građevinskim i dekorativnim materijalom pa ga u njegovim različitim oblicima rado uključujemo u dizajn naših interijera kako bismo stvorili ugodnu i toplu atmosferu te sofisticirani izgled pojedinih dijelova našeg stana ili kuće. Postavljanjem kamene kade u kupaonici omogućuje nam stvaranje pravog spa doživljaja i privlačnog luksuznog izgleda.

Kamena kada će se uklopiti u bilo koji stil kupaonice, od minimalističkog do rustikalnog, sve što trebate učiniti je odabrati pravi oblik i nijansu te ju pravilno postaviti. Minimalistički i raspoloženi moderni prostori dočekat će tamne kamene kade pravokutnika; spa i tropske kupaonice izgledat će lijepo uz tamne i neutralne kamene kade, rustikalne i kabine kupaonice mogu biti naglašene grubim klesanim kade. Dodajte bočne stolove, stolice i razne dodatke koji će odgovarati stilu kupaonice.

Grube kamene plohe, glatki oblutci, kamen s prirodnim dekorativnim uzorkom ili kamenje nepravilnog oblika mogu vam poslužiti za stvaranje bezbroj različitih kombinacija boja, tekstura i stilova u vašoj kupaonici, a na vama je da odaberete onu zbog koje će vam kupaonica postati jedna od najdražih prostorija za opuštanje. Izdvojili smo mnogo odličnih primjera u kojima je kamena kada dodatno istaknula kupaonicu, dodala teksture i stvorila vizualno dinamičan izgled. Pogledajte u nastavku kako sve možete kamenom kadom stvoriti upečatljiv izgled kupaonice!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 00:44