VRUĆA VIJESTI

Karl Lagerfeld x Puma, nova limitirana mini kolekcija

 

Ove će godine Puma proslaviti pedesetu obljetnicu ikonografskog modela Suede. U čast lijepog datuma, njemački sportski brand već je započeo sa suradnjama koje će trajati tijekom cijele godine. Već smo vidjeli limitiranu seriju tenisica nastalu u suradnji s The Weeknd glazbenikom, reperom Big Sean, s MCM-om, X-Large. Sljedeća linija je zajednička mini-kolekcija s markom Karl Lagerfeld.

Kolekcija uključuje dvije verzije tenisica za žene, izrađene u crno-bijeloj boji, omiljenim bojama dizajnera. Posebnost svakog modela, naravno, nije u minimalističkoj paleti, već u pojedinostima. Dakle, prvi je par ukrašen je uklonjivim ukrasom u obliku sunčanih naočala. Riječ je također o podsjetniku na dizajnerov omiljeni modni dodatak. Drugi je model ukrašen slojem crnog antilopa u obliku odijela s visokim ovratnikom i kravatom.

Osim tenisica, kolekcija uključuje i odjeću: košulje, majice, sportske hlače i kombinezon, također izrađene u crno-bijeloj boji. Od 19. listopada možete kupiti obuću i odjeću u trgovinama Karl Lagerfeld i na službenoj Puma web stranici.

Foto: Puma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:39