AKTUALNO

Kartell u Laubi predstavio raznolik i jedinstven stil

Ponuda “custom” rješenja za projekte

Kartell, talijanska tvrtka koja proizvodi suvremeni namještaj, dizajnerske predmete za uređenje interijera i rasvjetna tijela od plastike, predstavila se svijetu hrvatskih arhitekata, dizajnera i investitora događajem u prestižnoj zagrebačkoj galeriji Lauba, koji se održao 20. studenoga.

Tom prigodom izložene su različite postavke Kartellovih proizvoda, prilagođenih za opremanje objekata u projektnom sektoru. Postavke su bile podijeljene u šest tematskih zona - lounge, restoran i bar, terasa i vrt, dom, ured i konferencija te dječji klub. Cilj postavki u svakoj tematskoj zoni bio je istaknuti proizvode koji najbolje ispunjavaju potrebe dizajnera u tim prostorima, stvarajući specifične prijedloge koji omogućuju potpuno uranjanje u životni stil tvrtke Kartell.

Kartell sve više jača isporuke za opremanje velikih objekata, posebno hotela, gdje je opsežni asortiman tvrtke već dugi niz godina visoko cijenjen među renomiranim arhitektima, dizajnerima i stručnjacima iz sektora. Tvrtka predano radi na razvoju proizvoda za tu stratešku nišu kontinuiranim i usmjerenim dijalogom sa svijetom hotelijerstva, uz prilagođena rješenja koja mogu ispuniti potrebe tog sektora.

Kartellova specifična industrijska proizvodnja omogućuje ponudu “custom” rješenja prilagođenih specifičnim projektima, uz neprestano očuvanje kvalitete i dizajna proizvoda, a iznad svega pravovremenu isporuku u skladu s potrebama klijenta.

- Kartell je dostupan kao projektni partner u raznim područjima, od ugostiteljskog do korporativnog sektora - objasnila je Lorenza Luti, direktorica marketinga i maloprodaje u Kartellu, zaključujući kako je njihov cilj prvensteno vidjeti sektor pun novih izazova te predstaviti jedinstven i raznovrstan životni stil tvrtke Kartell.

Foto: Šime Šokota/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:26