Tehnologija, dizajn i inovativne funkcije

Klasična bezvremenost : Kupaonska linija Geberit Selnova

 Geberit

Uz stručnost u području sanitarne tehnologije, dizajna i inovativnih funkcija, Geberit otvora nove mogućnosti u pogledu planiranja, projektiranja i uređenja kupaonica. Proširenjem asortimana ova, klasična kupaonska linija, upotpunjuje se proizvodima modernih formi. Proizvodi su atraktivni, te se mogu koristiti u projektima rekonstrukcija kupanica ili pri uređenju potpuno novih kupaonica.

image
Geberit

Svojim klasičnim linijama, Geberit Selnova kupaonska linija može se uklopiti u bilo koju kupaonicu. Geberit je odabrao jednostavan i diskretan dizajn te je doveo funkcionalnost u prvi plan. Geberit Selnova se izdvaja izvanrednom vrijednosti za uloženi novac i beskompromisno visokom kvalitetom koja je postala sinonim za Geberit.

image
Geberit

UMIVAONICI

Linija je karakterizirana prirodno mekom geometrijom s nježnim zaobljenim crtama. Ono što umivaonici još imaju zajedničko mekano je zaobljeni unutrašnji bazen i tanki rub bazena koji prelazi u široku plohu za montažu slavine, koja služi kao prostor za pohranu.

image
Geberit

LADICE S MEKIM ZATVARANJEM/ IZVLAČANJEM

Novi, uglađeni umivaonici Geberit Selnova kombinirani su s jasnim pravokutnim dizajnom i organski oblikovanim unutrašnjim bazenom. Oni čine savršenu cjelinu s pripadajućim bazama za umivaonik i pratećim kupaonskim namještajem. Namještaj je dostupan u bojama svijetlog i tamnog oraha, boji lave u mat laku te bijele s visokim sjajem.

image
Geberit

WC ŠKOLJKE I BIDEI

Geberit Selnova linija nudi široki raspon konzolnih i podnih WC školjki za svaku kupaonicu. Uz WC školjku, moguće je odabrati i bide istog dizajna.

Više informacija potražite na www.geberit.hr.

O Geberitu

Globalno grupa Geberit je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Geberit djeluje kao integrirana skupina s vrlo jakom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i keramici za kupaonice. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona, od kojih se 6 nalazi izvan Švicarske. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Joni, Švicarska. Sa oko 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja, Geberit je u 2019. ostvario neto prodaju od 3,1 milijardi CHF. Dionice Geberita uvrštene su na SIX švicarsku burzu te su od 2012. uključene u SMI (Swiss Market Index).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 06:11