Sjedenje s potpisom

Klupe francuskog dvojca Bouroullec: Mjesto za boravak i punjenje, produktivnost ili odmor

 CLAIRE LAVABRE/
Francuski dizajneri, braća Erwan i Ronan Bouroullec, napravili su Island, sustav za sjedenje višestruke primjene

Island su napravili za britansku tvrtku Established & Sons, poznatu kao otvorenu za eksperimentalni dizajn i posvećenu vještoj izradi i modernim tehnikama proizvodnje. Različiti objavljeni dizajni rođeni su iz suradnje poput ove, s vodećim dizajnerima u usponu.

image
CLAIRE LAVABRE/
image
CLAIRE LAVABRE/

“Koncept je osmišljen kako bi potaknuo opuštene društvene interakcije, improvizirane sastanke ili pauze između putovanja. Mjesto za boravak i punjenje, donoseći produktivnost ili odmor,” podijelio je Erwan Bouroullec o ISLAND-u.

image
CLAIRE LAVABRE/
image
CLAIRE LAVABRE/
image
CLAIRE LAVABRE/

Napravljen je upotrebom širokih, dugačkih dasaka, dizajnerski prilično jednostavno, ali upečatljivo. Island je idealan za međuprostore i javna okruženja s velikim prometom. Kao modularni sustav klupa za sjedenje, optimizira raspoloživi prostor uz mogućnost više konfiguracija. Skupina boja, materijala i dodataka može se beskonačno miješati i usklađivati.

image
CLAIRE LAVABRE/
image
CLAIRE LAVABRE/
image
CLAIRE LAVABRE/

ISLAND stvara funkcionalan prostor u kojem ste dobrodošli sjediti, odmarati se ili surađivati. Nenametljiv sustav namještaja iskorištava područja koja još nisu određena za određenu namjenu, pomažući u definiranju prirodnog tijeka prostorije. Visokokvalitetni, održivi čelični okvir i ploče od CLT (Cross-Laminated Timber) podupiru svaku sekciju. Odlučite se za tapecirano sjedenje za mekši naslonjač ili dodajte pregrade koje služe kao nasloni za leđa, stolove različitih veličina ili dnevni ležaj.

image
ESTABLISHED AND SONS/ ©STUDIO BOUROULLEC/
image
ESTABLISHED AND SONS/ ©STUDIO BOUROULLEC/

ISLAND je lako sastaviti i ponovno sastaviti prilikom premještanja ili dubinskog čišćenja, jedinice su također higijenske za javne površine. Sustav je lako prilagoditi, pa ga je moguće proširiti prema potrebi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:51