StoryEditor
NAKIT S PRIČOM

Kohezija umjetnosti i dizajna u novoj kolekcija nakita domaćeg brenda Amaranthine 

 

Svakom novom kolekcijom, novom kampanjom brend Amaranthine donosi autentičan dizajn u koji je utkana “ljepota na dodir”.  
U vremenima kada su dodir i taktilna osjetila upravo ono sto nas ironično najviše razdvaja, nakit je taj koji stvara most između dodira i umjetnosti.

 

Nakit je oduvijek bio simbol pripadanja, simbol sreće, a brend Amaranthine i njegov dizajner Mario Malnar ovom kolekcijom pričaju nam snažnu priču o umjetnosti utkanu u dizajn narukvica kao zaštitnom znaku njegovog rada. Upravo priču o dodiru fotografijom je ispričala jedna od ponajboljih fotografkinja mlađe generacije Karla Juric koja je svojim autentičnim pristupom prikazala dizajnerovu viziju kroz dodir, snagu, ljubav i pripadanje.

 

Priča o liniji nakita Amaranthine nazvanom po istoimenom brendu počinje sa sedam elemenata umjetnosti: linijom, bojom, volumenom, plohom, teksturom, prostorom i točkom. Svih sedam pojedinačno ili zajedno ugrađeni su  u naš dizajn, svaki komad nakita ima svoju priču, na vama je pronaći svoju.

 

Raznolikost elemenata - ručno izrađeni srebrni elementi, poludragi kamen, šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi, kopče i unikatna izrada - čine svaku narukvicu jedinstvenom. Ne postoje dvije identične, baš kao što ne postoje ni dvije iste osobe.

 

Održivost i etičnost u radu, kvaliteta materijala, lokalno, izrađeno s ljubavlju i onaj tko ga ima posjeduje nešto što nema nitko drugi nema.

 

Web: https://amaranthinestore.com/

Facebook: Amaranthine

Instagram: Amaranthine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:48