IDEJE ZA UREĐENJE KUPAONICE

Kombinacija bijele i zlatne boje u kupaonici

Bijela i zlatna boja dobitna su kombinacija u interijerima, a posebno u kupaonici, bez obzira na to radi li se o manjoj ili kupaonici nešto veće kvadrature

Bijela boja klasična je nijansa za kupaonice i često jedan od omiljenih izbora prilikom renoviranja, odnosno uređenja kupaonice općenito. Ipak, uz nekoliko zlatnih detalja vaša će kupaonica izgledati glamurozno i luksuzno. Kako bismo vam dali ideju kako ukomponirati bijelu i zlatnu kao dobitnu kombinaciju u ovoj prostoriji doma, pronašli smo naljepše bijelo-zlatne kupaonice koje će vas sigurno inspirirati.

S bijelom kao primarnom bojom u kupaonicama, nipošto nemojte misliti da se zlatni detalji i elementi neće uklopiti u interijer. Naprotiv, sve popularniji zlatni akcenti služe kao kolorni prekidi, a ujedno su i posebno važni za sve one kupaonice koje su dizajnirane u jednoj boji. Pa tako i bijeloj.

Važno je da prilikom kombiniranja bijelih i zlatnih elemenata u kupaonici održavate stvari što jednostavnijim, ali ipak dovoljno vidljivim. Možete se odlučiti za zlatne akcente na rasvjeti, umivaoniku ili rukohvatima elemenata. Zlatne karakteristike savršeno će pristajati bijeloj podlozi ili ormarićima, jednako kao i policama u kupaonici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:39